BURNA RASPRAVA

Putnica napravila kaos u avionu zbog presvlačenja bebinih pelena: ‘Povratila sam od smrada‘

Ilustracija

 Ekaterina Demidova/Alamy/Alamy/Profimedia/Ekaterina Demidova/alamy/alamy/profimedia
Majka djeteta naljutila se na putnicu objašnjavajući joj koliko je stresno putovati s djetetom

Jedna 28-godišnjakinja na Redditu je pokrenula raspravu o presvlačenju pelena u avionu nakon što je podijelila svoje neugodno iskustvo. Naime, ispred nje su sjedili putnici koji su bebu presvlačili na avionskom stolu, kad su htjeli ponoviti postupak zamolila ih je da bebu presvuku u WC-u, no njen prijedlog naišao je na ignoriranje i svađu s roditeljima, prenosi NY Post.

- Često mi u avionu bude loše zbog čega sam uzela draminu i pokušala što prije zaspati. Međutim nisam bila te sreće. Nije mi smetao plač jer znam koliko je let za dojenčad stresan i da se ne može učiniti ništa oko toga. Ono što me šokiralo bio je par koji je bebi mijenjao pelene nakon velike nužde koristeći podložak za hranu kao stol za presvlačenje, napisala je na Redditu.

U objavi se navodi da su bili u stražnjem dijelu zrakoplova, u blizini kupaonica koje su imale stolove za presvlačenje beba.

- Uvjerila sam se da kupaonice imaju stolove za presvlačenje beba kad sam otišla povratiti od smrada. Prvi put nisam ništa rekla, ali kad sam vidjela da drugi put izvlače pelenu, pitala sam ih mogu li otići u WC umjesto da cijeli zrakoplov izlažu smradu, tvrdi žena.

Majka djeteta naljutila se na putnicu objašnjavajući joj koliko je stresno putovati s djetetom. Stjuardesa se složila s putnicom i zamolila roditelje da bebu presvuku na za to prikladnom mjestu. Nakon nekoliko minuta, pilot je na razglas objavio da se presvlačenje pelena mora obavljati u kupaonicama što je roditelje dodatno iznerviralo.

Većina komentatora složila se sa ženom koja je napisala objavu, komentirajući da postupak nije samo nehigijenski već i opasan, no bilo je i onih koji su podržali roditelje djeteta.

- Stol za presvlačenje u avionu ima kopču, zamislite da dođe do neočekivanih turbulencija, napisala je jedna komentatorica dok je druga rekla da ljudi na tim avionskim stolovima jedu i da bi se trebali čistiti između letova no to se često ne radi. Složili su se da je presvlačenje djeteta u kupaonici aviona akrobatski podvig no da je potrebno razmišljati o dobrobiti ostalih putnika.

Bilo je onih koji su sumnjali u istinitost priče pa se javio stjuard koji je rekao sa se s takvom situacijom susreo bezbroj puta. - Roditelji su uvijek šokirani kad se od njih traži da ne presvlače dijete na sjedalu, neki su čak ostavljali otvorene prljave pelene na podu kao osvetu jer su dijete morali presvući u kupaonici, napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. ožujak 2024 13:03