MARIA PUTIN

POGLEDAJTE U KAKVOM JE PENTHOUSEU ŽIVJELA PUTINOVA KĆI O njoj se ne zna puno, no uživala je u golemom luksuznom zdanju sa 6 spavaćih soba

Maria (lijevo) s tatom 2007.
 Screenshot / YouTube

Penthouse kćeri ruskog predsjednika Vladimira Putina u kojem je nekoliko godina živjela s partnerom, objavljen je za prodaju, i to za više od 2,8 milijuna eura (oko 20 milijuna kuna).

Maria Putin prodaje luksuzni stan od oko 700 kvadratnih metara u nizozemskom gradu Voorschotenu, nedaleko od glavnog grada Den Haaga. Penthouse, prema opisu na stranici za prodaju nekretnina Funda, ima šest spavaćih soba, 12 nadzornih kamera, terasu, lift i odmah je dostupan.

Putinova je kći navodno napustila zemlju 2014., no nizozemski je list De Telegraaf izvještavao još 2013. da Maria živi u Voorschotenu te da ju je lokalno stanovništvo u više navrata vidjelo u supermarketu.

Poznato je da Putin obitelj drži dalje od medija i kamera, a selidbi u Nizozemsku se navodno protivio. Upućeni izvori tvrde da su Maria i nizozemski biznismen, ujedno i vlasnik penthousea, Jorrit Faassen u braku već duže vrijeme, piše Newsweek.

Faassen je privukao pažnju medija u Rusiji kad je bio meta napada na cesti u Moskvi 2010., dok je radio kao zamjenik predsjednika uprave jedne ruske konzultantske tvrtke. Na cesti su ga napali i brutalno pretukli tjelesni čuvari ruskog bankara Matveja Urina, koji su uhapšeni i zatvoreni.

Gdje trenutno borave Putinova kćer i njezin muž nije poznato, no u siječnju prošle godine ruski magazin New Times pisao je da žive u Moskvi.

Fotografije stana pogledajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 14:37