JEDAN VIKEND U GODINI

Ovako izgleda tajni ljubavni brlog Billa Gatesa i njegove bivše djevojke, Melinda je sve znala

Melinda i Bill gates i kuća u Sjevernoj Karolini
 Afp, Outerbanksvacations.com
Kuća za odmor na obali sva je u lamperiji i opisana kao ‘kraljevsko odmaralište za ljubitelje plaža‘, a uređena je prilično skromno

Nakon objave vijesti da se najmoćniji filantropski par, Bill (65) i Melinda (56) Gates, razvode nakon 27 godina braka, javnost opet detaljno analizira njihov zajednički život - tako se govori i o Billovu bizarnom dogovoru koji je imao s bivšom djevojkom Ann Winblad (70) dok je još bio u braku s Melindom. Evo što je o njemu pisao časopis Time još 1997. godine.

Naime, Gates i njegova prijateljica svakoga proljeća provodili su duge vikende u rezidenciji na plaži na otoku Outer Banks u Sjevernoj Karolini, uživajući u brojnim aktivnostima, uključujući i duge šetnje plažom.

image
outerbanksvacations.com
image
outerbanksvacations.com

- Možemo se zaj***vati dok raspravljamo o biotehnologiji - rekao je svojedobno Bill o njihovu boravku u osamljenom, rajskom skrovištu. Spomenuta nekretnina smještena je na plaži u Corolli, izgrađena je 1982. godine, a od 2016. koristi se za iznajmljivanje.

Kuća za odmor na obali "Castle Sween" sva je u lamperiji i opisana kao "kraljevsko odmaralište za ljubitelje plaža", a za jednog od najbogatijih ljudi na svijetu, uređena je prilično skromno.

Sastoji se od četiri spavaće sobe i dvije kupaonice te ima izravan pristup privatnoj plaži. Cijena najma za vikend, odnosno tri noćenja, iznosi nešto više od 2700 američkih dolara, a prvi sljedeći dostupan termin može se dobiti tek u drugom tjednu mjeseca rujna.

image
outerbanksvacations.com
image
outerbanksvacations.com

Kao centralni dio kuće ističu se prostrani dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja, a tu su i dvije spavaće sobe s bračnim krevetom te još dva kreveta. Još dvije spavaće sobe nalaze se na najvišoj razini, kao i potkrovlje s ležajem te fantastičnim pogledom na ocean.

New York Post podsjeća da je Bill Gates 1997. Timeu otkrio kako provodi vikende s Ann Winblad u bungalovu na plaži svake godine već više od desetljeća.

- To mi je idealna prilika da se ponovno povežem sa starom prijateljicom - izjavio je tad.

image
outerbanksvacations.com

- Dijelimo svoja razmišljanja o svijetu i sebi samima, čudimo se tome kako smo, kao dvoje mladih uspješnih ljudi, započeli veliku avanturu na rubovima malo poznate industrije koja nas je dovela u središte nevjerojatnog svemira - rekla je Ann u istom intervjuu.

Ona i Bill razišli su se 1987., dijelom zato što je ona bila pet godina starija od njega i htjela se skrasiti. No bivši partneri ostali su bliski prijatelji, a Gates je čak tražio njezino odobrenje kad je došlo vrijeme da se oženi Melindom.

Sve fotografije kuće možete pogledati OVDJE

image
outerbanksvacations.com
image
outerbanksvacations.com
image
outerbanksvacations.com
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:16