NEOČEKIVANA SITUACIJA

OTIŠLI SU NA PRVI SPOJ KOJI JE, UMJESTO POLJUPCEM, ZAVRŠIO ŽIVOTNOM DRAMOM 'Samo se stropoštao, oči su mu bile izvrnute, iz usta mu se slijevala krv'

 Facebook

Zamislite da odete na dugo očekivani spoj s osobom koja vam se sviđa i umjesto brige o prvom poljupcu brinete doslovno o životu vašeg potencijalnog partnera. Upravo to se dogodilo 45-godišnjoj Janie Hall iz Missourija.

Janie je 7. travnja stigla u dogovoreni kafić kako bi upoznala muškarca s kojim se posljednjih nekoliko tjedana dopisivala na jednoj stranici za pronalaženje partnera.

- Kontaktirao me i razgovarali smo nekoliko tjedana. Svidjelo mi se sve što je imao za reći, a posebno me osvojilo što je aktivan u raznim volonterskim udrugama – opisala je gospođica Hall početak svog ljubavnog odnosa časopisu People te nastavila:

- Kad smo se susreli uživo, razgovor je bio jednako ugodan, a hrana koju smo jeli prijala nam je. Sve je bilo idealno do trenutka koji je cijelu večer odveo u neočekivanom smjeru – rekla je.

Ono što je uslijedilo, nažalost, ne događa se rijetko. No, ne ljudima koji su se upoznali tek nekoliko sati ranije. Naime, usred razgovora s Janie, muškarac (koji je želio ostati anoniman) se zakašljao tri puta i podigao prst kao gestu da se želi ispričati.

- Nismo više jeli u tom trenutku tako da sam znala da se ne guši – prisjetila se gospođica Hall. Na trenutak se okrenula kako bi mu pružila potrebnu privatnost, a u idućoj minuti on je već u nesvijesti padao na pod restorana.

Janie mu je prišla i uz pomoć konobarice ga okrenula na leđa. Oči su mu bile izvrnute, a iz usta mu se slijevala krv.

- Opipala sam mu puls i kad sam shvatila da ne diše, počela sam s oživljavanjem. Nakon nekog vremena osjetila sam otkucaje, iako vrlo slabe – prepričala je novinarima Peoplea.

Hitna pomoć stigla je nakon osam minuta, a Janie je otišla u bolnicu s muškarcem koji je u tom trenutku bio u teškom stanju. Bolničarima je ostavila svoje podatke u nadi da će je njegova obitelj kontaktirati.

Idućeg dana Janie je nazvala bolnicu i s oduševljenjem primila vijest da je muškarac preživio. Njegova kći kontaktirala je gospođu Hall i odmah su dogovorile da će ga posjetiti u bolnici.

Već 10. travnja, samo nekoliko dana nakon prvog spoja, Janie je sa svojim potencijalnim partnerom razgovarala u njegovoj bolesničkoj sobi. Čovjek kojemu je spasila život sjećao se svakog detalja njihova razgovora u restoranu.

- U šali sam mu rekla kako mu se nisam stigla zahvaliti na večeri - prepričala je Janie i otkrila kako ju je muškarac pozvao na drugi spoj čim se oporavi od napadaja kojemu doktori navodno i dalje nisu pronašli uzrok.

No, sretni Amerikanac ima se čemu radovati po povratku iz bolnice – spoju sa ženom koja mu je doslovno spasila život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:51