GOŠĆA ŽELJKE MARKIĆ

Nepoznato lice kontroverzne influencerice: ‘Transseksualne osobe su bolesne, a abortus je zločin‘

 Youtube
Doris Stanković (20) je sa Željkom Markić razgovarala o abortusu, transseksualnim osobama, ateistima...

Doris Stanković, 20-godišnja influencerica koja na Tik Toku ima 257 tisuća pratitelja, a došla je u javnost nakon što je tražila besplatnu večeru u porečkom restoranu za koju bi zauzvrat napravila reklamu. Mnogi su stali na njezinu stranu nakon što ju je redatelj Dalibor Matanić nazvao neradnicom i spodobom.

No, onda je netko pronašao Dorisine objave od lani u kojima je isticala kako bi pobačaj trebalo zabraniti žrtvama silovanja.

Njezini desni stavovi očito su se svidjeli Željki Markić, aktivistici udruge U imen obitelji, koja ju je sad pozvala u svoju emisiju na kanalu Laudato TV-a. U podcastu "55 minuta kod Željke Markić" mlada Doris još jednom je naglasila da je abortus ubojstvo.

image
Youtube

“Na jesen 2019., moji pratitelji su mi postavljali pitanja, a jedno je bilo i što ja kažem na abortus. Izjavila sam, i stojim iza toga, da je abortus ubojstvo, da je zločin. I onda sam ukratko objasnila. Napisala sam da smatram da je abortus ubojstvo, da dijete ima različit DNA od svoje majke, da može imati i različitu krvnu grupu, i da to nije ženino tijelo”, objasnila je.

Doris kaže da je njezin otac prilično nezainteresiran za njezin angažman na društvenim mrežama dok mama sve prati i svojevrsna joj je savjetnica.

Iznijela je još neke svoje stavove. Primjerice, da transseksualne osobe poštuje, ali smatra bolesnim.

image
Instagram

Doris ima i mišljenje o ateistima - ona misli da oni ne postoje.

"Svatko u svojoj srži vjeruje barem u nešto”, rekla je Stanković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:43