PORUKA S LJETOVANJA

Najpopularniji srpski voditelj pisao Vučiću: ‘Što će on u Rovinju? Ne razumije on tu ljepotu i slobodu‘

Ivan ivanović i Aleksandar Vučić

 Youtube Screenshot, Aleksandar Vučić/
‘Ljetujem ovdje u Rovinju jer sam tako odlučio i nitko mi ne može reći gdje smije, a gdje ne smijem ljetovati‘, napisao je za NIN

Najpopularniji srbijanski voditelj Ivan Ivanović napisao je pismo s ljetovanja u Rovinju, a u kojem se između ostalog obraća i svom predsjedniku Aleksandru Vučiću. U pismu je jasno aludirao na izjavu predsjednika Srbije da ga ne zanima ni Rovinj ni Dubrovnik, usprkos činjenici da deseci tisuće Srba samo pričaju o hrvatskom primorju.

- Skočio sam u vodu. Jato cipala se razbježalo kud koji mili moji, a hladno istarsko more probudilo me iz roze sanjarenja i ovog apsurdnog skeča. Što meni pada na pamet?! Što će Vučić u Rovinju?! Nije za ovdje, ne bi prepoznao ovu ljepotu, niti razumio ovu slobodu. A zašto ja ljetujem ovde? Zato što sam tako odlučio. I zato što nitko ne može da mi naredi gdje smijem, a gdje ne smijem ljetovati. I zato što puno volim Rovinj, puno. I jako volim da zajebavam ciple, jako. Dragi moji, danas je trideset deveti dan mog „letovanja“ u Rovinju i pišem vam kako mi je, što radim i kako se provodim. Posljednji put sam to pisao 1986. iz dječjeg odmarališta u Bolu na Braču, zanimljivo, u Hrvatskoj. Možda vam se učini da baljezgam, ali realno, otkud znate što bi sve vama palo na pamet poslije 39 dana mora… - stoji u uvodu pisma.

Cijelo pismo objavio je tjednik NIN, a u cijelosti je preneseno na portalu Nova.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:53