MODA U MIAMIJU

Model u kampanji brenda Helene Šopar Zadro je poduzetnica o kojoj pišu Forbes i Washington Post

Sopar kolekcija
 Šopar
‘Amru sam upoznala prije 8 godina u Londonu gdje sam tada došla iz New Yorka‘, ispričala nam je jedna od naših najuspješnijih manekenki

Helena Šopar Zadro (35), jedna od naših najuspješnijih manekenki te ujedno i jedna od najljepših Hrvatica sa svojom godinu dana mlađom sestrom Tamarom Rebić već gotovo pet godina dijeli sve poslovne izazove vezane uz njihov modni brend Sopar.

Tako ih je i sada želja za slobodom kretanja i druženjem inspirirala u stvaranju ljetne kampanje pod nazivom “Back To Where We Belong” koju su snimile ove zime u sunčanom Miamiju - bez puno make-upa, s prirodnom, raspuštenom kosom, neopterećene i nasmijane.

image
Šopar
image
Šopar

U svoj tim za ovu su prigodu pozvale i vršnjakinju Amru Beganovich, bosansko-američku poduzetnicu, koja sa svojom sestrom Elmom vodi svjetski uspješnu digitalnu kompaniju A&E koju je Forbes prozvao “Epi-center of influence” u SAD-u, a Richard Branson uvrstio u svoj projekt “Dream Makers, Rule Breakers”. Bloomberg, Financia, Washington Post, samo su neki od časopisa koji su Amru i Elmu, čiji instagram profili ukupno imaju 2 milijuna pratitelja, naveli medju najuspješnije influencerice Amerike.

image
Šopar
image
Šopar

Amra se, otkriva nam Helena, idealno uklopila u njihovu ljetnu priču.

image
Šopar
image
Šopar

- Amru sam upoznala prije osam godina u Londonu gdje sam tada došla iz New Yorka samo na dva dana na snimanje Marks and Spencer kampanje. U 7 ujutro dok sam iša prema studiu pjeske odmah ispod Hyde Parka, zaustavila me simpatična i predivna djevojka i pitala bi joj dala intervju za njen tada lifestyle blog. Tu večer smo se našle i odmah kliknule te smo i danas ostale jako dobre prijateljice i veselim se svakom odlasku u New York ili Miami zbog zajedničkih druženja – rekla je Helena koja je uz Amru bila model na snimanju kampanje.

image
Šopar
image
Šopar

Uz to, same su odigrale i ulogu fotografa, šminkera i frizera te tako dokazale da ni pandemija ne može zaustaviti kreativnost.

image
Šopar
image
Šopar

- Njezina radna etika, vedar duh, ambicioznost i pozitiva su karakteristike koje su inspirativne svima nama u ovoj teškoj godini. Ponosna sam što je moja prijateljica i gostujuća zvijezda naše ljetne priče. Snimanje smo s lakoćom odradile u par sati, već se dovoljno dugo poznajemo i svojim iskustvom obje znamo točno što želimo. Amra je perfekcionist i ništa ne prepušta slučaju – istaknula je Helena.

image
Šopar

Ključni komadi kolekcije istkani su već prepoznatljivim ručnim radom i paškom čipkom, a reflektiraju želju sestara Šopar da trenirke koje su postale 'uniforme lockdowna' zamjenimo ženstvenom odjećom poput udobnih kombinezona ili pak haljina žarkih boja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:56