TUŽILA IH

Majci zabranili pristup školi jer ima OnlyFans: ‘Pa snimam se da prehranim dvoje djece!‘

 Instagram
Fotografije i snimke prikazuju Victoriu Triece (31) u donjem rublju i zagrljenu s drugom oskudno odjevenom ženom u krevetu

Victoria Triece (31) podnijela je tužbu protiv školskog odbora nakon što su joj zabranili dolazak u školu i na školske izlete zbog toga što ima OnlyFans. Majka tvrdi da je upravo uzdržavanje dvoje djece glavni razlog zbog kojeg radi na internetskoj stranici za odrasle, može zaraditi, a nije osuđena na posao od 9 do 17 sati, prenosi Daily Mail.

Triece, koja na Instagramu ima gotovo 150 tisuća pratitelja, 272 tisuće na TikToku i još 32 tisuće na Twitteru, tužila ih je zbog kršenja njezinih prava na slobodu govora, slobodnog okupljanja i prava na privatnost. Osnovna škola Sand Lake zabranila joj je volontiranje nakon što je tamo provela pet godina i prošla sve potrebne provjere.

- Bila sam ponižena, a ne bih trebala biti. Nitko ne bi trebao biti zabrinut zbog nečega što radi drugi roditelj. Volim provoditi vrijeme sa svojom djecom i imam odličan odnos s drugim roditeljima i učenicima, rekla je Triece.

Triecein odvjetnik Mark NeJame rekao je da se školski odbor ponaša kao ‘moralna policija‘ i usporedio ga s roditeljem koji vara svog supružnika. - Znači li to da roditelji i učitelji koji su prekršili svoje bračne zavjete ne smiju biti u blizini djece, je li to nemoralno?, rekao je odvjetnik.

Naveo je da Triece zna druge roditelje u okrugu Orange koji su također na OnlyFansu i da je većina podupire. Fotografije i snimke prikazuju Triece u donjem rublju i zagrljenu s drugom oskudno odjevenom ženom u krevetu. Majka tvrdi da se, dok je radila u školi, nikad nije nedolično ponašala.

Seksualna radnica pomagala je u organiziranju razrednih zabava i s laboratorijskim zadaćama starijeg sina, za što je rekla da je to htjela raditi otkako je postala majka. Ogorčena je zabranom jer se trudila biti kao i njena majka koja je za nju radila isto dok je bila dijete.

NeJame je istaknuo da Triece kontroverza nije spriječila da pomaže školi. Kupovala je potrepštine za učitelji koji si to sami nisu mogli priuštiti, ali ih je mogla donijeti samo do ulaznih vrata. - Rado su primali donacije, ali joj nisu dopuštali da bude tamo, rekao je odvjetnik.

Izvorna tužba, u kojoj su tražili milijun dolara odštete, trebala bi služiti kao upozorenje drugim roditeljima koje bi to moglo dočekati u budućnosti. Glasnogovornik županijskih škola rekao je da ne želi komentirati sudski spor koji je u tijeku. Triece je otvorila OnlyFans stranicu prije više od dvije godine, a promovirala ju je i na svom javnom Twitter profilu.

- Jedna minuta mog posla dnevno nije moj cijeli život, to nije moj život kao majke i roditelja. Svi su zbunjeni ovim postupkom jer me poznaju, rekla je majka.

Triece je jedna od nekoliko seksualnih radnica koje su javno osramoćene zbog onoga što rade. S novinarima je u veljači podijelila da su joj djeca izbačena iz lokalne katoličke škole jer je jedna od mama otkrila njenu stanicu na OnlyFansu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 18:19