UGODAN VIKEND

Kolinda objavila fotke s izleta u Hercegovini, fanovi se raspametili: ‘Prezgodna, prelijepa...‘

Kolinda Grabar-Kitarović

 Kolinda Grabar-Kitarović/Facebook
Grabar-Kitarović je predsjednica Hrvatske bila od 2015. do 2020. godine, a 2020. je izabrana za članicu MOO-a

Kolinda Grabar-Kitarović, članica Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) i bivša predsjednica Republike Hrvatske, objavila je u srijedu u večernjim satima na svom službenom Facebook profilu niz fotografija s hodočašća u Međugorje.

- Hodočašće Gospi u Međugorje, uz molitvu za obitelj, prijatelje i Domovinu! Predivan vikend s prijateljicama u prekrasnoj Bosni i Hercegovini - napisala je Grabar-Kitarović te objavu ukrasila hashtagovima #Međugorje, #Mostar, #MasnaLuka, #Blidinje i #Kupres.

Bivša je predsjednica objavila 20 fotografija s hodočašća, a njezina je objava u otprilike sat i pol vremena prikupila preko 1300 reakcija i mnoštvo pozitivnih komentara. Pratitelji su je prvenstveno obasuli srcima i cvijećem, a oni rječitiji su je prozvali "ženom za sva vremena". Korisnice su istaknule da je bivša predsjednica "prezgodna", "prekrasna" te "prelijepa".

Grabar-Kitarović je predsjednica Hrvatske bila od 2015. do 2020. godine, a 2020. je izabrana za članicu MOO-a. MOO je već 2021. godine objavio da je Grabar-Kitarović izabrana predsjednicu Povjerenstva MOO-a za nadzor izbora budućeg domaćina Olimpijskih igara. Grabar-Kitarović je na toj dužnosti zamijenila Norvežanku Kristin Kloster Aasen koja je podnijela ostavku nakon što je izabrana u Izvršni odbor (EB) MOO-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. ožujak 2024 11:14