SNIMLJENI!

Greta ima frajera? Na prosvjednom skupu mlada aktivistica čipsom hranila misterioznog mladića

Greta i prijatelj kojem pruža čips
 Ipa/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Izvrsno raspoložena Greta je na maršu „Fridays for Future” provodila vrijeme sa svojim, naizgled bliskim, prijateljem

Aktivistkinja Greta Thunberg viđena je u Italiji kako se ušuškava misterioznom mladiću koji ju je zagrlio dok ga je ona hranila čipsem nakon marša 'Fridays for Future', organiziranog globalnog pokreta mladih protiv klimatskih promjena.

Fotografije snimljene nakon štrajka protiv klimatskih promjena u petak u Milanu pokazuju osamnaestogodišnju Gretu kako čipsom hrani mladića za vrijeme kratkog predaha od marša. On je nosio bijelu majicu i plavo-bijeli karirani šešir, spustio je bijelu masku niz bradu, a Greta mu je dala čips.

image
Greta i prijatelj
Ipa/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Greta, koja je odjenula crnu majicu i šešir sa zelenom žabicom, bila je izvrsno raspoložena dok je na maršu „Fridays for Future” provodila vrijeme sa svojim, naizgled bliskim, prijateljem.

Gretin pratitelj također je viđen kako stavlja ruku oko Gretinih ramena, a aktivistica se naginjala prema njemu dok su stajali u gomili.

Ranije tijekom dana, Greta, koja je nosila zaštitnu masku, pridružila se gomili mladih aktivista i strastveno govorila na skupu. U nedavnom intervjuu za Guardian, Greta je rekla da najbolje prijatelje ima među aktivistima.

- Imamo svakodnevni kontakt. Ne kampiramo samo zajedno, već smo i prijatelji. Moji najbolji prijatelji su unutar pokreta – tvrdi Greta.

image
Greta i prijatelj kojem pruža čips
Ipa/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

- Budući da smo rasprostranjeni po cijelom svijetu, teško je često komunicirati, ali imamo Zoom sastanke i filmske večeri – otkrila je Greta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:41