ČULA JE OD BAKE

‘Gotovo sam uvjerena da sam ja Madeleine McCann, spremna sam ići na DNK test‘

Djevojka iz Njemačke

 Tiktok/ @shellmc22/
Tvrdi da ima dokaze, a neki od njih su pjegica na nozi i mrlja u oku na istim mjestima kao i kod nestale djevojčice

Djevojka na Instagramu uvjerena je da je Madeleine McCann, tvrdi da ima dokaze i traži pomoć za DNK test, prenosi Mirror.

Madeleine McCann nestala je 2007. godine iz obiteljskog apartmana na odmoru u portugalskom Algarveu. Unatoč opsežnim policijskim potragama, još uvijek se vodi kao nestala.

Njemica, čije je korisničko ime na Instagramu @iammadeleinemcann, kaže da se prije nekoliko mjeseci počela pitati je li ona zapravo nestala djevojčica.

- To je nešto što sam čula od svoje bake, rekla je.

Iako ima 21 godinu, vjeruje da bi njena dob mogla biti pogrešna, jer uz male šanse da je Madeleine preživjela, sada bi imala 19 godina. Tvrdi da ima dokaze, a neki od njih su pjegica na nozi i mrlja u oku na istim mjestima kao i kod nestale djevojčice.

Spremna je dokazati da je Madeleine, pa traži pratitelje za pomoć kako bi napravila DNK test.

- Pomozite mi, moram razgovarati s Kate i Gerryjem McCannom, mislim da bih mogla biti Madeleine. Trebam DNK test. – piše u opisu njenog Instagram profila.

Nadodala je i da ju policijski istražitelji iz Ujedinjenog Kraljevstva i Poljske pokušavaju ignorirati, pa će ispričati svoju priču na društvenim mrežama.

Skupila je 194 tisuća pratitelja, ali nije prva osoba koja je na društvenim mrežama tvrdila da je zapravo nestala djevojčica.

Tako je 2021. godine djevojka koja se također zvala Maddie na svom TikTok profilu podijelila svoju sliku nakon što su joj obitelj i prijatelji rekli da izgleda kao nestalo dijete.

Fotografiju iz putovnice kada je bila mlađa i na kojoj je imala sličnu frizuru, zelene oči i ovalno lice usporedila je sa slikom Madeleine koju je pronašla na internetu.

Nestanak Madeleine McCann pokrenuo je ogromnu istragu i nebrojene potrage, ali unatoč svim naporima, tijelo djevojčice i njen otmičar nikad nisu pronađeni.

Mnogi su tvrdili da su ju tijekom godina vidjeli, pa je tako 2016. godine prijavljeno gotovo 9000 prijava o lokaciji djevojčice diljem 101 zemlje.

Navodi su istraženi, ali na kraju ništa nije otkriveno. Mala je vjerojatnost da je Madeleine još uvijek živa, iako je njemačka policija prošle godine kao glavnog osumnjičenika u slučaju njenog nestanka proglasila pedofila Christiana Bruecknera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 20:51