POPUT PRAVE BARBIKE

Gabriela (20) je za 54.000 kn povećala grudi do nevjerojatne J košarice: ‘Nema boli, samo ljepota‘

 Instagram
Prvo je svoju prirodnu D košaricu povećala na H košaricu, a zatim na J

Zovu je “prvom češkom barbikom”. Njeno ime je Gabriela Jiráčková. Pseudonim joj je Lolo Ta Bella.

Ima 20 godina i živi u Pragu. Ona je pjevačica i model, a od malih nogu voli princeze.

Shvativši da su uvijek princeza te koja je na kraju žive sretno do kraja života, Gabriela je kao mala sanjala da i sama postane princeza.

Otkako je sa sedam godina započela pjevačku karijeru, Gabriela, koja je danas u lokalnim medijima poznata kao "češka barbika", postala je opsjednuta izgledom. Svakodnevno se šminka od svoje samo 13 godine.

image
Instagram

U dobi od samo 17 godina, Gabriela je sav novac koji je kao dijete uštedjela od svojih pjevačkih nastupa potrošila na operaciju povećanja grudi. Time je svoju prirodnu D košaricu povećala na H košaricu.

Prvi val pandemije koronavirusa za nju je bio posebno traumatičan zbog lockdowna, stoga je bila presretna kada se napokon uspjela vratiti svom najvećem hobiju, estetskom uljepšavanju.

- Nema modrica, nema oteklina, samo jasan osjećaj ljepote. Dakle, naravno, bila sam malo natečena nakon injekcija, i naravno da inače nemam tako veliku čeljust - komentirala je Jiráčková nakon posjete estetskom kirurgu, gdje je povećala usne te konturirala lice i čeljust.

image
Instagram

Prije mjesec dana bila je na drugoj operaciji kojom je još više povećala veličinu svojih grudi do nevjerojatne J košarice i učinila ih savršeno okruglima. Taj ju je pothvat stajao ukupno 6.400 funti, odnosno gotovo 54.000 kuna.

Gabriela također redovito ide na tretmane povećanja usana hijaluronom i definiranja čeljusti, kao i na tretmane botoksom kojima uklanja mimičke bore s čela. Svi ovi tretmani u protekle tri godine koštali su je otprilike 35.000 funti.

image
Instagram

Nije to za Gabrielu visoka cifra. Ona se, naime, zahvaljujući svom izgledu prometnula u Instagram influencericu koju prati više od 65 000 sljedbenika, a kozmetički brendovi i klinike sada se obraćaju Gabrieli plaćajući ju da podrži njihove proizvode i usluge.

Njezin izgled doveo je i do nekih drugih, za nju manje poželjnih ponuda neobičnih muškaraca na mreži koji joj priznaju svoju vječnu ljubav.

image
Instagram

Jedan bezazleni selfi snimljen s obožavateljem bio dovoljan da se pokrene glasina na internetu kako su imali zajedničku aferu. Drugom, pak, prilikom, menadžer kojeg je Gabriela jednom upoznala u kafiću, tvrdio je da mu je izrazila ljubav i da je njihov brak gotova stvar, a njezini su roditelji čak primali poruke od njegove obitelji koja ih je pokušavala nagovoriti da je udaju.

image
Instagram

Također, stalno dobiva ponude od muškaraca koji je žele 'kupiti' kao suprugu.

image
Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:13