MINI ‘PRIJATELJI‘

Danski gigant priprema novu poslasticu za ljubitelje kultne serije koja garantira sate zabave

Friends Lego
 Lego
Ovo je drugi set u nizu na temu serije, a prvi je bio prikaz kafića u kojem su glavni likovi provodili najviše vremena

Za najveće obožavatelje kultne američke serije “Prijatelji” danski gigant Lego u lipnju će pustiti u prodaju novi set apartmana.

Kompletan set prikazuje njujorške stanove Monice i Rachel, te Chandlera i Joeya, ali i hodnik.

Kako bi vjerni gledatelji serije dobili što realističniji prikaz, proizvođač dječjih igračaka je koristio dijelove iz serije poput komičnog trenutka kad je Monica stavila glavu u puricu te kad je izgorjela Phoebeina kuća za lutke.

image
Lego

Drugi dodatci koji se nalaze u setu su pile i patka, torta od sira na podu, Gladys i još mnoštvo drugih.

Proizvođač igračaka set je napravio sa svijetlima, a također je moguće odvojiti hodnik od stanova.

Dodatne mogućnosti koje dolaze uz apartman su mini figurice cijele glumačke postave u najpoznatijim modnim kombinacijama. Rachel se tako prikazuje u kariranoj suknji, Ross u kožnim hlačama, Monica s pregačom, Phoebe u cvjetnim kombinacijama te Chandler u odijelu i kravati, a Joey sa svom Chandlerovom odjećom. Interesantno je i da se po prvi put pojavljuje i mini figurica Chandlerove bivše djevojke iritantnog glasa, Janice.

image
Lego

Ovo je drugi set u nizu na temu serije, a prvi je bio prikaz kafića u kojem su glavni likovi provodili najviše vremena, Central Perk.

Dizajner ove tvrtke, Anderson Ward Grubb istaknuo je da ih je na izradu drugog seta posvećenog “Prijateljima” potaknula uspješnost prvog, a za izradu su koristili izvorne fotografije sa snimanja te pogledali brojne epizode.

- Zabavno je bilo odlučiti kako prikazati pojedine dijelove serije koji se mijenjaju, u nekim epizodama postoje, a u nekima ne. Veselim se vidjeti kako će ih fanovi prihvatiti - rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 23:04