VELIKA ČAST

Američki grad od 2,3 milijuna ljudi objavio: ‘10. siječnja ćemo slaviti kao Dan Samira Bečića!‘

Samir Bečić

 Screenshot/Youtube
Bečić je zahvaljujući svom fitness programu Health Fitness Revolution, postao popularan diljem planeta

Fitness stručnjak bosanskohercegovačkog porijekla Samir Bečić dobio je priznanje o kojem, kako piše portal Klix.ba, sanjaju milijuni širom svijeta. Naime, u američkom gradu Houstonu 10. siječanj je proglašen "Danom Samira Bečića".

Samir Bečić preko dvadeset godina sav svoj trud i napor ulaže u fitness, te je zbog toga ranije imenovan "fitness carom grada Houstona", a sada je dobio i veliko priznanje koje gradonačelnika Houstona Sylvestera Turnera.

"Hvala gradonačelniku Sylvesteru Turneru i poštovanim članovima Vijeća grada Houstona, što su 10. siječanj 2023. godine proglasili "Danom Samira Bečića". Počašćen sam što sam primio ovo izuzetno priznanje za svoj rad. Hvala ti, Houstone, što si me prije 20 godina prihvatio kao jednog od svojih. Bog blagoslovio Ameriku, najveću naciju na svijetu", napisao je Bečić u svojoj objavi na Facebooku.

Inače, Bečić je zahvaljujući svom fitness programu Health Fitness Revolution, postao popularan diljem planeta, piše Klix.ba, Njegove savjete tražile su mnoge poznate ličnosti, a za to je dobio mnoga priznanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 09:34