ČITAJTE U APPEALU!

VIDEO: Više od 30 stručnjaka vam otkrivaju: Sve prednosti i mane estetskih zahvata, njihove nuspojave, koliku bol izazivaju, kolike su im cijene...

 

Tržište je danas preplavljeno hi-tech uređajima, raznim laserima, neinvazivnim metodama, rješenjima iz bočice, filerima, botoksima, svaki dan plasira se neki novi izum, neki novi sto posto prirodni filer, najgenijalnija metoda za brisanje bora, usavršavaju se instrumenti za lijepo starenje. "Starjeti lijepo" nije budućnost, to je sadašnjost. To se upravo događa. Zbog toga smatramo da i mi kao medij imamo dužnost o tome izvještavati, pisati o tome, ali na odgovoran način. Trebamo dati jednu realnu sliku industrije ljepote, educirati one čitateljice koje se suočavaju s prvim borama.

Međutim, što je još važnije, trebamo odgajati mlađe generacije, ove koje odrastaju uz Instagram, zbog kojega često imaju pogrešan imidž o tome kako trebaju izgledati i što trebaju raditi svojem tijelu. Appeal želi potaknuti žene da budu svjesne svih svojih kvaliteta, i to ne samo fizičkih, da budu umjerene i da se odgovorno ponašaju prema svojem tijelu.

Sve to, naravno, ne bismo mogli bez naših partnera, renomiranih stručnjaka iz svijeta estetske medicine, koji su ključni u realizaciji naše ideje. Zato sam kao urednica magazina Appeal ponosna i zahvalna što smo u ovom broju ostvarili suradnju s više od 30 stručnjaka s domaće estetske scene, koji su nam pomogli izbrusiti tekstove i plasirati sve te novitete na adekvatan način. Otvoreno smo razgovarali o svim prednostima zahvata, ali i njihovim nuspojavama te cijenama. Pacijenti su u našem redakcijskom istraživanju otkrili koliko su bolni određeni zahvati i tretmani te kroz što su prošli da bi dosegli toliko željeni glow.

Ne dajte nikome da vas sputava u postizanju vašega sjaja, bez obzira na to kako došli do njega!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:53