SPORTOM PROTIV DROGE

Svečano otvaranje 14. Bistra sportskih igara Mladih

 Hrvoje Kusik

HVAR - Danas je svečano otvorenje najveće sportske amaterske manifestacije u Hrvatskoj i Europi koje se održava na Hvaru uz prisustvo brojnih poznatih osoba iz svijeta sporta, kulture i politike. Domaćin ovogodišnjeg svečanog otvaranja je gradonačelnik Grada Hvara g. Pjerino Bebić.

Sportske igre mladih ove godine okupljaju 50 000 djece i mladih koja se natječu u 10 sportova: nogomet, rukomet, odbojka, odbojka na pijesku, badminton, ulična košarka, tenis, stolni tenis, šah i graničar.

Počasni predsjednik 14. Sportskih igara mladih je Wilfried Martens, predsjednik Europske pučke stranke.

14. Bistra Sportske igre mladih odvijaju se pod visokim pokroviteljstvo predsjednice Vlade RH Jadranke Kosor kao i brojnih velikana hrvatskog i svjetskog sporta.

Dio imena koja se vežu uz Bistra Sportske igre mladih su Slaven Bilić, David Beckham, Dave Richards, Predrag Mijatović, Franz Beckenbauer, Hannes Swoboda i brojni drugi.

Počasni predsjednik 14. Sportskih igara mladih je Wilfried Martens, predsjednik Europske pučke stranke. Za sve koji se još uvijek nisu prijavili mogu se javiti na broj 021/541-448 ili na www.igremladih.org do 20. lipnja 2010.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:16