Pet je sati ujutro i čuje se zvuk alarma na zagrebačkom Trnju. I tako već dva desetljeća, pa Dean Franić zbog dugotrajne navike većinom otvori oči i prije alarma. Odmah odlazi do kuhinje, uzima mlinčić za kavu, melje je, kuha, a potom priprema pjenasto mlijeko. Taj polagani proces omiljeni mu je ulazak u dan i "svojevrsna meditacija", kaže nam. Odlazi nazad u krevet sa šalicom kave, uzima u ruke sive korice knjige "Kreativni čin: način postojanja" Ricka Rubena. Tih pola sata potpuno je uronjen u svijet čitanja s okusom omiljene kave.
Zvuči lagano, mirno i kao nešto zbog čega bi se mnogi radovali buđenju, zar ne? Slično izgledaju jutarnje rutine brojnih uspješnih ljudi koji tvrde da je upravo buđenje u pet ključ njihova...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....