U KAZALIŠTU KOMEDIJA

Hrvatska udruga za bolesti štitnjače slavi 15 godina djelovanja uz veliki koncert glazbenih diva

Marija Husar, Radojka Šverko, Ivana Husar i Martina Tomčić

 PROMO
Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je poboljšanju kvalitete života oboljelih i podizanju svijesti o ovoj bolesti

Jubilarni koncert u organizaciji Hrvatske udruge za bolesti štitnjače održava se 12. prosinca 2022. u 20 sati u kazalištu Komedija pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva, Hrvatskog Sabora, Grada Zagreba, Hrvatskog društva za štitnjaču te Hrvatskog društva za tumore glave i vrata. Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je poboljšanju kvalitete života oboljelih od bolesti štitnjače, psihosocijalnim radionicama te podizanju svijesti o ovoj bolesti koja zahtjeva cjeloživotnu terapiju i praćenje.

Hrvatska udruga za bolesti štitnjače ovim koncertom obilježava 15 godina djelovanja.

image

Marija Husar i Radojka Šverko

PROMO

- Prije svega želimo se, u ime svih oboljelih, zahvaliti svima uz čiju smo podršku uspjeli pokrenuti i organizirati niz javnozdravstvenih akcija na zadovoljstvo ne samo svih onih koje je na neki način dotakla bolest štitnjače, već i na zadovoljstvo svih naših građana. Okupiti ovakve eminentne glazbenice na jednom mjestu za nas je zaista velika čast - sestre Ivana i Marija Husar, Martina Tomčić, Adela Golac Rilović i glazbena škola Husar Tomčić. Ovim koncertom obilježit ćemo 15 godina djelovanja Udruge i zahvaliti se svima koji daju podršku oboljelima i njihovim obiteljima.

Doseg hrvatske medicine u svim njezinim segmentima vrlo je visok kad govorimo o bolestima štitnjače. Zdravo funkcioniranje štitnjače važno je za psihomotorni razvoj populacije, a kako je riječ o vrlo učestaloj pojavi, u javnosti i posebice na društvenim mrežama postoji jako puno manipulacija i alternativnih terapijskih rješenja stoga Hrvatska udruga za bolesti štitnjače u suradnji s liječnicima kontinuirano radi na podizanju svijesti o bolestima štitnjače.

image

Nina Obuljen Koržinek i Zvonko Kusić

PROMO

Hrvatsku udrugu za bolesti štitnjače osnovao je akademik Zvonko Kusić, predsjednik Hrvatskog društva za štitnjaču i počasni predsjednik Hrvatske udruge za štitnjaču. Iznimnu važnost u udruzi ima Znanstveni odbor čiji je predsjednik profesor Drago Prgomet, koji sa svim liječnicima i oboljelima volontira u udruzi. Ovo je prva udruga bolesnika s bolestima štitnjače u Hrvatskoj, a između ostaloga organizira seminare i skupove bolesnika, njihovih obitelji te zainteresiranih građana radi edukacije i međusobne pomoći, informira javnost o novim i naprednijim metodama liječenja, razvija programe međunarodne suradnje, surađuje sa zdravstvenim i drugim organizacijama te nadležnim tijelima u cilju pomoći oko rješavanja zdravstvenih problema bolesnika, izdaje knjige i časopise, jača suradnju sa srodnim organizacijama u Hrvatskoj i izvan nje, organiza godišnja okupljanja bolesnika i njihovih obitelji te zdravstvenih djelatnika u svrhu međusobne pomoći i razmjene iskustva te organizira posjete međunarodnim godišnjim okupljanjima udruga za bolesti štitnjače.

image

Marija Husar

PROMO

Ulaznice za ovaj jedinstveni događaj mogu se osigurati putem sustava Ulaznice.hr po cijeni od 120 kuna, a više informacija može se pronaći na službenoj stranici Hrvatske udruge za bolesti štitnjače te na Facebooku.

image

Marija Husar, Radojka Šverko, Ivana Husar i Martina Tomčić

PROMO
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:52