JEDNOSTAVNO I LAKO

VIDEO: ŽELITE LI OVAKVO TIJELO? Trenerica fitnessa pokazala vježbe za savršeno tijelo koje možete izvoditi i sami kod kuće

 Screenshot Facebook

Postoji mala mogućnost da su kiše, snijegovi i druge vremenske neprilike, zbog kojih hodamo zabundani poput pingvina, iza nas. No, to istovremeno znači da se slojevi odjeće na našem tijelu postepeno smanjuju i da sve više razmišljamo o kilogramima.

Zdrava prehrana, koju biste trebali prakticirati bez obzira na to koliko kilograma imate, nema previše smisla ako se pretvorite u ljenjivca prilijepljenog za kauč i ne mrdate prstom. Međutim, obzirom da danas rijetko tko ima vremena za teretane, pilatese, joge i druge akcije, video poput ovog može biti od velike koristi.

Magazin Cosmopolitan na svojoj je Facebook stranici objavio kratak video koje su to najvažnije vježbe koje možete svakodnevno prakticirati i kod kuće, a koje će vam pomoći da istesate figuru onako želite.

Vježbe su vrlo jednostavne, a sve što vam treba je udobna odjeća i mekanija podloga ili strunjača.

Započnite sklekovima u kombinaciji s bočnim podizanjima jer ta vježba jača prsa, leđa i sredinu trupa. Nakon toga se odmorite uz nožne škarice, a ruke i prsa dodatno ojačajte dizanjem bučica u položaju sklekova.

Da ne duljimo, pogledajte video, tako ćete najbolje i znati izvesti vježbe. Trenericu fitnessa koja je pokazivala vježbe možete pronaći na njezinom profilu na Instagramu .





All you need for a killer bikini bod is to put a bikini on, all you need for a killer workout? These moves.

Posted by Cosmopolitan on Wednesday, March 16, 2016




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:47