BOND S BRODOGRADNJE

VIDEO: TO SE ZOVE PROSLAVA DIPLOME Zadranin na promociju stigao u Mustangu iz Kill Billa, a pod rukama - dvije ljepotice!

Pred okupljenim mnoštvom ispred zgrade fakulteta izašao je iz automobila u pratnji dvije izazovno odjevene djevojke te se s njima prošetao po crvenom tepihu i zatim održao govor
 facebook

Zadranin Toni Barić na promociju svoje prvostupničke diplome na zagrebačkom Fakultetu strojarstva i brodogradnje došao je Mustangom kakav se vozio u Tarantinovom filmu 'Kill Bill'. Pred okupljenim mnoštvom ispred zgrade fakulteta izašao je iz automobila u pratnji dvije izazovno odjevene djevojke te se s njima prošetao po crvenom tepihu i zatim održao govor, javlja portal Srednja.hr .

Njegove pratilje, koje su izgledale kao starlete iz kakvog filma o Jamesu Bondu, čekale su Barića ispred ulaza, dok je on okupljenim studentima održao prigodan motivacijski govor povodom diplome.

"Danas je dan promocije. Dva su najvažnija dana u čovjekovom životu. Prvi kada ste se rodili, a drugi kada ste shvatili zašto. Vi ste se rodili da bi stvarali, a da bi počeli stvarati potreban vam je alat, a taj alat možete pronaći ovdje (op.a FSB). Put do tog alata nije brz ni jednostavan. Često se uspoređuju s usponom na najviše planine svijeta, a nakon određene nadmorske visine, postoje normalni životni uvjeti. Trebat će vam upornost i snaga da biste došli do te visine gdje se nalazi alat. Ali, kada to ostvarite, niti jedna ovozemaljska sila vas neće moći zaustaviti. Može vam se samo skloniti s puta jer vi ste neuništivi i besprijekorni. Vi ste iznad svih, vi ste FSB!", rekao je Barić, kako prenosi portal Srednja.hr .









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 09:32