UKLJUČITE SE

VIDEO: PRIČA DJEVOJČICE KOJA JE DIRNULA SVIJET Nastradala je u požaru i ostala bez obitelji, a za Božić želi samo ovo

 Facebook

Većina djece svoje božićne želje ne bi ni mogla strpati u jedno pismo Djedu Mrazu - popisi su uglavnom beskonačni. Međutim, jedna osmogodišnjakinja je svojim skromnim zahtjevima i tragičnom pričom uspjela dirnuti srca ljudi diljem svijeta.

Safyre Terry je prije dvije godinu u požaru izgubila cijelu obitelj - tatu, sestru i dva brata, a ona je jedva preživjela. I to ne bez posljedica. Preko 75 posto njezinog tijela teško je opečeno, a uspjela je preživjeti samo zato jer ju je otac zaklonio svojim tijelom.

Tijekom ove dvije godine prošla je preko 50 različitih operacija koje je nevjerojatno hrabro podnijela, a u samo nekoliko mjeseci nakon požara izgubila je desnu ruku i lijevu nogu. U siječnju je čeka još jedna nova operacija.

O njoj je brigu preuzela teta Liz Dolder u New Yorku koja ju je ove godine iznenadila božićnim drvcem koje se popunjava čestitkama. Kako treba skupiti pozamašan broj čestitki za drvce, mala Safyre je za ovaj Božić poželjela samo dovoljan broj čestitki da uspiju napraviti veselo i šareno drvce.

Kako bi joj pomogla u tome, Liz je otvorila Facebook stranicu na njezino ime i priča se proširila. Počele su joj stizati čestitke iz svih dijelova svijeta. Djevojčica je snimila i kratki video zahvale za sve pristigle čestitke.





MANY MANY THANKS TO ALL OF YOU 

Posted by Safyre Schenectady's Super Survivor on Wednesday, December 9, 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:05