ŠUMSKA ČUDESA

VIDEO: 'ONO UZBUĐENJE KAD SHVATITE DA CIJELI BAZEN IMATE SAMO ZA SEBE!' Pogledajte kako se beba medvjed veseli običnoj lokvi na Velebitu

 
 Screenshot/Facebook

Britanska neprofitna organizacija koja se bavi očuvanjem staništa divljih životinja, NatureSpy, podijelila je na svojoj stranici na Facebooku video sa stranice Nacionalni park Sjeverni Velebit.

Radi se o snimci skrivene kamere postavljene u nacionalnom parku kojom se prate životinje stanovnici parka. Na preslatkoj snimci vidimo bebu medvjeda kako dolazi do lokve vode u šumi i uvaljuje se u nju veseo kao što bi svaka beba bila. Malo dublja lokva u kojoj se nalazi i velika grana očito ga oduševljava.

- Ono uzbuđenje kad shvatite da cijeli bazen imate samo za sebe! Snimljeno u Nacionalnom parku Sjeverni Velebit kao dio našeg zajedničkog projekta Bioterra - napisali su u statusu.

No, gotovo odmah se na snimci pojavljuje i mama pa se malac brže-bolje izvlači iz blata, ali još je toliko malen da pritom posrće i pada na guzicu dok veselo trči za mamom. Video je snimljen još 25. lipnja ove godine malo iza pet sati ujutro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:51