U POTRAZI ZA KENOM

VIDEO, FOTO: UPOZNAJTE JOŠ JEDNU ŽIVU BARBIKU 'Već ionako izgledam kao lutka, a sad ih pokušavam oponašati'

 Facebook

Alina Kovalevskaya, 21-godišnja djevojka iz ukrajinske Odesse, još je jedna u nizu od onih koje se svim silama trude izgledati poput lutki. Alina je kazala kako je postati 'lutkom ' za nju bilo prilično lako.

- Izgledam kao lutka. Imam velike oči, mali nos i male no napućene usnice. I volim dugu kosu. Moja kosa duga je preko metra.

Foto: Facebook

Za razliku od njezine suparnice Valerie Lukyanove, također Ukrajinke, nova Barbie kazala je kako se nikada nije podvrgnula plastičnoj operaciji.

Foto: Facebook

Kovalevskaya se više bavi oponašanjem mimike lutki nego postizanjem barbikinih fizičkih proporcija koje je, kaže, nemoguće dostići.

Foto: Facebook

Kovalevskaya je za Barcroft kazala da je u zadnjih 18 mjeseci nekoliko puta razgovarala sa svojom konkurencijom, što očito nije prošlo dobro.

Foto: Facebook

- Imale smo male nesporazume nakon čega smo počele izbjegavati svaku komunikaciju. Shvatila sam da nije osoba s kojom bi željela razgovarati, a kamoli biti prijateljica.

Foto: Facebook

Za sada Kovalevskaya se čini poput normalne djevojke koja studira psihologiju, još uvijek nema dečka, stoga savjet svima koji bi htjeli postati pravi Ken - pravac u Ukrajinu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 18:18