OSVETA

VIDEO: FATALNI POLJUBAC REPTILA Rus isplazio jezik ispred svoje malene kućne ljubimice, ona je reagirala munjevito, uslijedilo je strahovito urlikanje

 
 Screenshot: YouTube

Jedan muškarac ovih je dana postao hit na društvenim mrežama u Rusiji zahvaljujući vlastitoj gluposti. Naime, dotični se pred kamerom igrao sa svojim kućnim ljubimcem, malom kornjačom, te ju je pritom, snimajući se, ljubio u glavu.

Očito prestravljenom gmazu koji je vjerojatno mislio da ga muškarac hoće pojesti, ovi se izljevi nježnosti nisu svidjeli te je povukao glavu u oklop. Kazna za nasrtljivog vlasnika uslijedila je kad je on isplazio jezik prema svojem ljubimcu.

Naime, kornjača je ugrabila neočekivanu priliku i strelovitom reakcijom silovito zagrizla u isplaženi jezik muškarca. Ovaj je počeo vrištati od boli dok ga je njegov prijatelj, koji je sve snimao kamerom, istovremeno opalio u potiljak, valjda u nadi da će ga kornjača pustiti.

No, mali se gmaz nije dao te je čvrsto držao jezik nesmotrenog muškarca sve dok ju jedan od njegovih prijatelja nije uhvatio za glavu te joj raširio čeljust kako bi pustila jezik.

Uz smijeh svojih prijatelja, nesretni "kornjačoljubac" odmah je nešto ispljunuo iz usta, vjerojatno krv, piše Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 22:51