TAKO SU SRETNIJI

U VEZI JE S PET MUŠKARACA ODJEDNOM, A JEDAN OD NJIH JE NJEZIN MUŽ 'To pozitivno utječe na naš odnos, brak nam je ojačao, no imamo neka pravila'

 iStock

Žena, koja se za potrebe ove priče nazvala Lisa, za Daily Mail je ispričala kako veza s četvoricom muškaraca izvan njezinog braka pozitivno utječe na odnos s njezinim mužem. Lisa ima 34 godine i bez imalo sustezanja je priznala da tjedno ode i na čak tri spoja s drugim muškarcima, ali da i njezin suprug izlazi s drugim ženama.

Riječ je o višeljublju ili poliamoriji što je naziv za održavanje intimnih odnosa, romantične ili seksualne prirode, s više od jedne osobe uz znanje i pristanak svih partnera. Da su oboje skloni vezama s više ljudi Lisa i njezin suprug saznali su kada su sudjelovali u istraživanju jednog časopisa, a godinu dana kasnije prvi put su se upustili u seks u troje. Treća osoba bila je poslovna suradnica njezinog supruga.

Tada su napravili prekretnicu u svom životu i nisu se više osvrtali unatrag. Lisa i njezin suprug zajedno su pola svog života, a tvrde da su im odnosi s drugim partnerima samo ojačali brak. Kako je objasnila, uživaju u otvorenom braku i trude se uskladiti svoje rasporede kako bi se oboje osjećali sretno i ugordno.

U početku su druge partnere viđali kao par, a onda su odlučili izlaziti samostalno. - U prosjeku svatko od nas s drugim partnerima izađe bar dva puta mjesečno. No postoje i mjeseci kad se seksamo samo jedno s drugim. Osoba sam koja je sklona vezama s više osoba. Odrasla sam u velikoj obitelji i osoba sam koja zahtijeva puno pažnje. Imam puno ljubavi za dati - ispričala je Lisa.

Dodala je i kako joj nije problem vidjeti supruga s drugim ženama.

- Jedina pravila su nam da smo pošteni jedni prema drugome, siguran seks i da ne preskačemo zajedničke obaveze zbog drugih partnera - zaključila je Lisa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:17