ZATEGNUTE BORE

VIDEO Google Gmail dobio potpuno nov izgled: Poboljšan prikaz pošte, pretraživanje, sortiranje...

Prilikom prijave na Gmail račun korisnicama se u donjem desnom kutu pojavila obavijest da se mogu prebaciti na novi izgled, koji će ubrzo postati standardni

Najpopularniji besplatni internetski servis, Googleov Gmail, dobio je novi izgled. Redizajn, najavljen još u srpnju, korsnici će moći odabrati već danas, a s njime dolaze i brojne nove mogućnosti.

Prilikom prijave na Gmail račun korisnicama se u donjem desnom kutu pojavila obavijest da se mogu prebaciti na novi izgled, koji će ubrzo postati standardni.

Novi izgled Gmaila donosi rastezljivu gustoću prikaza poruka u poštanskom sandućiću koja se može podesiti - tri su opcije (od najšire do najgušće): comfortable, cozy, compact. Također, u mailovima sada stoje i slike kontakta pa tako razgovor putem maila izgleda poput chata što će olakšati praćenje što je tko napisao.

Promijenje su i teme koji sada podržavaju ilustracije visoke razlučivosti, a korisnicima na raspolaganju stoje slike iz kataloga iStockphoto. 'Zatezanje bora' prošle su i stare teme koje su automatski prebačene u novi izgled.

Oznake i kontakti isto su unaprijeđeni te se sada može podestiti njihova veličina ili prikaz.

Opcija pretraživanja dobila je padajući izbornik u kojem korisnici mogu odabrati filter, imena primatelja i pošiljatelja, riječi koje se pojavljuju u poruci, ima li privitak ili ne, vrijeme primitka, koji će im olakšati pronalazak željene poruke.

Novi će dizajn Gmaila uskoro postati dostupan svim korisnicima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 11:04