NOVI UREĐAJ

Tvrde da vam nakon ovog uređaja Photoshop neće trebati: Pomladite se za ‘samo‘ 249 dolara

Geneo Personal

 Pollogen/Ferrari/Profimedia
Kampanja je već prikupila više od 110.000 dolara na Indiegogu, reklamirajući mogućnost pomlađivanja lica u nekoliko minuta.

Izraelska tvrtka Pollogen lansirala je novi uređaj koji vam može pružiti "neviđenu njegu lica" za manje od 10 minuta, a da uopće ne morate ići u salon, piše Daily Mail.

Ime uređaja nalik jajetu je Geneo Personal u obliku jajeta i sustavom oksigenacije te procesom Bohrovog efekta korisnicima jamči jasniju i svježiju kožu.

- Umjesto jednostavnog "trljanja mjehurića zraka na lice", Geneo Personal stimulira kisik ispod površine kože - tvrde iz tvrtke. Pollogen je predstavio proizvod u Indiegogo kampanji ovog mjeseca za sniženih 109 dolara prije službenog izlaska na tržište sljedeće godine, kada će se prodavati po cijeni od 249 dolara.

image

Geneo Personal

Pollogen/Ferrari/Profimedia

Spomenuti uređaj veličine dlana dizajniran je za pružanje visokokvalitetnog tretmana lica jednom tjedno u samo šest minuta. Oslobađa mjehuriće ugljičnog dioksida na vašem licu dok vršite piling, snižavajući PH razinu na površini kože korisnika.

Naime, uređaj izvlači kisik odozdo "kako bi reagirao i obogatio površinu iznutra", objašnjava tvrtka.

- Ugljični dioksid stimulira oslobađanje kisika iz vaših krvnih stanica do površine kože - navodi Pollogen i dodaje da je glavni cilj uređaja da "koža lica bude ujednačena".

Kampanja je već prikupila više od 110.000 dolara na Indiegogu, reklamirajući mogućnost pomlađivanja lica u nekoliko minuta. Uređaj dolazi u tri boje: puderasto ružičasta, mint zelena i bijela. Dugačak je nešto manje od 12 centimetara i teži manje od pola kile. Kada nije u upotrebi, uređaj se nalazi u postolju za punjenje. Prema proizvođaču, dat će vam izgled spreman za Instagram, bez upotrebe filtera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:45