MOBILNA APLIKACIJA

Špancirajte uz Punkt!

 Andrej Svoger / Cropix
Špancirfest 2010., koji se u Varaždinu ove godine održava od 20.-29. kolovoza, može biti još bolji, koristite li geolokacijsku mrežu Punkt.

Špancirfest 2010., koji se u Varaždinu ove godine održava od 20.-29. kolovoza, može biti još bolji, koristite li geolokacijsku mrežu Punkt. Osim što možete provjeriti gdje su vaši prijatelji, na nekim mjestima možete dobiti besplatnu kavu!

Što je Punkt i kako funkcionira?

Imate li iPhone, u AppStoreu besplatno preuzmite aplikaciju Punkt, registrirajte se i sve je spremno za korištenje. Vlasnici ostalih pametnih telefona moraju do Punkta putem stranice m.punkt.com.hr.

Korisnici Punkta prema trenutnoj lokaciji pregledavaju popis evenata, a kad zabilježe lokaciju (tzv. Prijavak), dobiju i listu svih okolnih „Punkt“ mjesta, kao i informaciju gdje se trenutno nalaze njihovi Punkt prijatelji.

Konkretno, nalazite li se u kafiću XY i prijavite se na toj lokaciji Putem Punkta, dobit ćete obavijesti je li na tom istom XY mjestu možda još neki „punktovac“ . No osim informacije, prijavak na mjesto znači i mogućnost osvajanja manjih nagrada.

Za Špancirfest iskoristite priliku da besplatno popijete kavu! Samo se prijavite na jedno od dolje navedenih mjesta, i ovisno o ponudi, uskoro ćete imati besplatnu kavu!

VARAŽDIN

Caffe&Club Barfly

Vatroslava Lisinskog 3

PONUDA: Svaki 5. prijavak - besplatna kava

Caffe bar Mabis

Pavlinska 3

PONUDA: Svaki 5. prijavak - besplatna kava

Caffe bar The Game Ivana Cankara 1a

PONUDA: Svaki 7.prijavak - besplatna kava

Caffe bar SoHo

Trg Miljenka Stančića 1

PONUDA: Svaki 5. prijavak - besplatna kava

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 23:45