NAZIRU SE OBRISI

Rimac pokazao kako napreduje izgradnja njegovog 200 milijuna eura vrijednog kampusa: ‘Ovo je 3D model‘

Rimac Kampus

 Cropix/Facebook
Kada bude dovršen, Rimac Kampus će biti jedan od najvećih razvojno-istraživačkih i proizvodnih kompleksa u Europi

Poduzetnik Mate Rimac pokazao je kako napreduje izgradnja njegovog, 200 milijuna eura vrijednog, kampusa u Svetoj Nedelji.

Na Facebooku je podijelio 3D prikaz izgradnje kampusa te napisao: ‘Ovo je interaktivni 3D model trenutnog stanja kampusa.‘

Kada bude dovršen, Rimac Kampus će biti sjedište tvrtki Bugatti Rimac i Rimac Technology te jedan od najvećih razvojno-istraživačkih i proizvodnih kompleksa u Europi, ne samo u automobilskoj industriji, priopćili su iz tvrtke.

Kako je Jutarnji već pisao, novi kompleks omogućit će tvrtki povećanje razvojnih i proizvodnih kapaciteta od maloserijskih projekata, koji su donedavno bili dominantni posao tvrtke, do velikoserijske proizvodnje sustava električnih pogona, baterijskih sustava i ostale tehnologije, razvijene za globalne automobilske tvrtke.

Istovremeno, u Kampusu će se proizvoditi Rimac Nevera kao i ključne komponente za buduće Rimac i Bugatti modele. Kampus će imati izgrađenu površinu 100.000 m2, a ukupna površina bit će 200.000 m2.

S testnom stazom koja okružuje kompleks, muzejom, odjelima za dizajn, inženjering te pogonima za proizvodnju i testiranje, novi Kampus bit će jedinstvena lokacija i globalno sjedište Rimac Grupe.

Jedna od vrijednosti tvrtke Rimac usmjerena je na dobrobit i učenje zaposlenika. Kao rezultat toga, Kampus će sadržavati sobu za igre, teretanu, edukacijski centar, restoran, pa čak i vrtić za djecu zaposlenika i sklonište za životinje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 09:47