POSLJEDNJA NAGAĐANJA

Par sati prije predstavljanja procurila prva slika iSlatea

Apple će na prezentaciji u San Franciscu u 19 sati predstaviti svoj 'supergadget' oko kojeg se mjesec dana podiže velika medijska prašina

Svega nekoliko sati prije službenog predstavljanja Appleovog dugoočekivanog multimedijskog tableta na internetu se pojavila još jedna špijunska fotografija tog 'supergadgeta'.

Iako se na fotografiji vrlo teško raspoznaje o čemu se točno radi, slika je podigla puno prašine među internetskim 'surferima' koji su poveli diskusiju oko autentičnosti iste, ali i same korisnosti Appleovog tableta.

Podsjetimo, nakon više mjeseca nagađanja, američki informatički div, Apple, službeno je potvrdio 27. siječnja kao datum velike novinske konferencije na kojoj će predstaviti i dugo očekivani Apple iSlate tablet.

Iako Appleove pozivnice, prema već poznatoj tradiciji 'jabuke', nisu otkrile puno detalja, gotovo svi očekuju predstavljanje novih proizvoda.

Prema pretpostavkama možemo očekivati prezentaciju novog iSlatea, najnoviju verziju operativnog sustava za iPhone te iLife 2010 softverski paket.

Konferencija će se održati danas u 10 sati po pacifičkom vremenu (19 sati po našem) u Yerba Buena Center for the Arts u San Franciscu.

Prezentaciju će uživo prenositi i portal Jutarnji.hr koji će vas iz minute u minutu izvještavati o novostima koje će Apple predstaviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:30