FINSKI DIV

NOKIA IZBACILA JOŠ JEDAN TEASER Predstavit će pametni telefon s kamerom od nevjerojatnih 41 megapiksela

Nokia je izbacila još jedan teaser kao dio reklamne kampanje za svoj veliki event koji će biti održan u New Yorku 11. srpnja, a ovaj sadržava šifriranu najavu da će finski div predstaviti pametni telefon s kamerom od nevjerojatnih 41 megapiksela.

Nokijin plakat tako obećava “41 milijun razloga” da se znatiželjnici uključe na njihovo predstavljanje, koje će biti emitirano live-streamom na Nokijinoj stranici. Premda Finci nisu ponudili nikakve dodatne detalje, u prilog tezi da se brojka 41 milijun odnosi na kameru govore i prošli tjedan odaslane pozivnice za događaj s egidom “Zoom nanovo izumljen”.

Ako su sve dosadašnje spekukacije točne, pametni telefon trebao bi se zvati Nokia Lumia EOS, imati visokokvalitetno metalno kućište, 4,5-inčni AMOLED zaslon s HD rezolucijom (1286 X 768), 32 ggiabajta interne memorije i raditi na Microsoftovom operativnom sustavu Windows Phone 8. Dakako, glavna stavka je kamera; uz navodni 41-megapikselni senzor trebala bi biti oplemenjena i Carl Zeiss optikom s mogućnosšću optičkog zuma i Xenon bljeskalicom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 03:37