TRAŽE IGRAČE

Netflix organizira stvarni Squid Game! Nagradna je najveća u povijesti, čak 4,56 milijuna dolara

Squid Game

 Netflix/Everett/Profimedia/Netflix/Everett/Profimedia
U stvarnoj ‘igrici‘ u pitanju neće biti život ili smrt, kao što je prikazano u južnokorejskoj distopijskoj drami

Netflix regrutira natjecatelje za sudjelovanje u najnovijem reality TV showu inspiriranom njihovom najpopularnijom serijom svih vremena, Squid Game.

Međutim, u stvarnoj 'igrici' u pitanju neće biti život ili smrt, kao što je prikazano u južnokorejskoj distopijskoj drami.

Umjesto toga, 456 novaka iz cijelog svijeta igrat će igre u kojima je 'najgora sudbina otići kući praznih ruku' i tako propustiti nagradu od 4,56 milijuna dolara.

U srijedu je Netflix objavio da će njena nova serija od 10 epizoda - Squid Game: The Challenge - ponuditi 'najveću novčanu nagradu u povijesti reality TV-a'.

'Dok se igrači natječu kroz niz igara inspiriranih originalnom emisijom, njihove strategije, savezi i karakter bit će stavljeni na kušnju dok se konkurenti oko njih eliminiraju', dodaje se.

Sudionici moraju imati najmanje 21 godinu, moraju govoriti engleski i biti dostupni za snimanje do četiri tjedna početkom 2023.

Brojka od 456 sudionika veza je s fiktivnom serijom, koja uključuje isti broj igrača, a njezin glavni protagonist Seong Gi-hun također se naziva Igrač 456.

Južnokorejski triler priča priču o ljudima opterećenim dugovima koji se natječu za ogromnu novčanu nagradu u smrtonosnoj seriji dječjih igara.

Drži rekord kao Netflixova najpopularnija serija svih vremena, a streamalo ju je 111 milijuna korisnika u prvih 28 dana od lansiranja.

'Trebalo je 12 godina da se prva sezona igre Squid Game lani oživi. Ali bilo je potrebno samo 12 dana da Squid Game postane najpopularnija Netflixova serija ikada', rekao je u ponedjeljak redatelj, pisac i izvršni producent Squid Game Hwang Dong-hyuk.

Netflix se suočava s jakom konkurencijom rivala za streaming, ali je također pogođen nakon što je povisio cijene i napustio Rusiju. U travnju je otkrio nagli pad pretplatnika i upozorio da će milijuni drugih napustiti uslugu streaminga.

To je izbrisalo više od 50 milijardi dolara tržišne vrijednosti tvrtke, a stručnjaci su upozorili da se suočava s borbom vraćanja na pravi put.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 19:57