NAJVEĆI SAJAM U EUROPI

JUTARNJI NA PREDSTAVLJANJU PLAYSTATIONA 4: U Europu stiže 29. 11. po cijeni od 399 eura!

 Vjeran Pavić
PS4 bit će lansiran u 32 zemlje. Za novu konzolu je već napravljeno preko 1 milijun narudžbi

NOVO 20:45 - Uspio sam se dokopati i novog joysticka! Zaista bolje leži u ruci, čini se malo širi nego prijašnji, a gumbi sami po sebi nekako čvršći!

20:35 - PS4 biti će lansiran u 32 zemlje po cijenama od 399 američkih dolara, 399 eura i 349 funti.

Valja napomenuti da je već napravljeno preko 1 milijun narudžba!

I SAZNALI SMO DATUM IZLASKA - 15.11 za američko tržiste i 29.11 za europsko tržište.

Time nam je društvo iz Sonya zaključilo ovu press konferenciju!

20:24 - A sada i igra radi koje sam najviše uzbuđen - Watch Dogs. Priča o hakeru koji kontrolira cijeli grad putem svog smartphonea zaista izgleda nerealno impresivno, a riječima je teško opisati što vas sve čeka i što sve možete raditi u ovom 'open world' settingu. Igra će biti dostupna na PS3 i PS4 konzolama.

Ukoliko kupite Watch Dogs za PS3, a kasnije se odlučite kupiti novu PS4 verziju to ćete moći uz "znatno veliki popust. Ovim se želimo zahvaliti na lojalnosti koje ste nam vi, gameri, pokazali"

20:20 - Btw. Mislim da fanovi Assassin's Creeda neće ostati razočarani! Kao jedna od najpoznatijih i najpopularnijih PS3 igara - Assassin's Creed prikazuje novi trailer i novi ženski lik, koji će biti ekskluzivan samo za PS4.

20:12 - Na redu je demonstracija Remote Playa, već poznati feature na PS-u. "Zamislite da igrate Assassin's Creed. I netko dođe u dnevni boravak i želi gledati neke gluposti na TV-u. Sada samo možete uzeti PS Vitu i putem Remote Playa (via Wifi-a) slobodno nastavite svoju igru", kaže Jim i prepušta kontroler jednim od svojih kolega.

20:04 - inFamous: Second Son! Novi nastavak PS3 originala inFamous upravo prikazuje najnoviji trailer - izgledom bezprijekoran, no tek ćemo vidjeti hoće li se gameplay igre ove godine uspjeti popraviti.

Na redu je jedna od najiščekivanijih igrica za PS4 - Killzone: Shadow Fall. Futuristička pucačina u prvome licu upravo nam prikazuje njihov impresivni multiplayer mode.

20:01 - I još jedan novitet je na redu "Shadow of the Beast". Remake klasika iz 1989. izgleda poput hibrida "Devil May Cry" i "God of War". Kratki krvoločni video prikazao je zaista impresivne grafike, a o gameplayu ćemo saznati, čini se, negdje oko zimskih praznika.

19:57 - Michael nastavlja sa prikazivanje pregršt novih igra, a svaka izgleda sve bolje i bolje. Na redu je "Helldivers".

19:52 - Michael Denny vraća se na pozornicu i predstavlja "Everybody's Gone to the Rapture" (izdavač Chinese Room). Avanturistička igra u prvome licu i 'open world' settingu. Kratki video koji nam je upravo prikazan izgleda zaista impresivno i obećavajuće!

19:44 - "Renesansa gaminga je pred nama". Shahid Ahmad sljedeći dolazi na pozornicu - fokusira se na indi developere. Igrice koje će dizajnirati samostalno developeri i biti dostupne na PS Storeu!

19:40 - Mark Cerny, arhitekt - priča o dizajniranju "najmoćnije gaming konzole" današnjice. "Radili su je gameri, za gamere i sigurni smo da će vam se svidjeti"

19:36 - Jim Ryan, predsjednik i CEO Sonya za američko i europsko tržište dolazi na stage i pozdravlja sve nazočne!

Prva na redu igrica je novi GT (Gran Turismo) 6 - po mnogima najbolja i najrealističnija driving simulacija ikada.

Michael Denny, Senior vice-predsjednik sljedeći je predstavnik Sonya na stageu. No i dalje ništa o onome što svi željno iščekuju - PS4!

19:31 - Novi GT6 ćete moći naći u trgovinama 6.12! A uz novu igricu upravo je najavljeno snimanje GT filma!

19:19 - Na pozornicu dolazi prvi predstavnik Sonya. Posjeo se u fotelju nasred pozornice, ulogirao se na svoj PlayStation Network account i bira koju igricu bi želio igrati.

Nakon 5 minuta igranja nove pucačine Killzone, odlučio nam pokazati novu sharring funckiju na PS4. Uzeo je screenshot igrice i poslao tweetom uz poruku "Let's start this show!"

Slijedi ogroman aplauz!

-----------------------------------------

19:10 - Gamescom 2013, najveći gaming sajam u Europi upravo počinje!

Stotine gamera i još toliko novinara skupilo se pred Staatenhaus am Rheinpark areni i ne može dočekati što im je spremio Sony i ostali giganti gaming industrije.

Za nekoliko trenutaka počinje Sonyev premijerno (europsko) prezentiranje novog PS4, o kojemu više nema tajni, no svi očekuju pokoje iznenađenje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:03