JOŠ SAMO 2 TJEDNA

JOŠ NIJE NI NAJAVLJEN A VEĆ ČEKAJU U REDU Profesionalni čekači vesele se izlasku novog iPhonea 6

 Twitter / Twitter

NEW YORK - Navikli smo na to da najzagriženiji fanovi stanu u red par dana prije početka prodaje novog iPhonea. Svake godine redovi su duži, a prvi kupci dolaze zauzeti svoje mjesto što ranije.

Ove su godine 'ranoranioci' propisno uranili i već su zadnjeg dana kolovoza - 19 dana prije očekivanog početka prodaje te devet dana prije službenog predstavljanja novog iPhonea, zauzeli mjesto na pločniku ispred Apple trgovine u New Yorku, javlja CNBC.

Ovaj put nije riječ o fanovima već o profesionalnim 'čekačima u redu'. Prvi su na lice mjesto stigli Brian Ceballo i Joseph Cruz. Ceballo procjenjuje kako je u zadnjih pet godina zaradio više od 7.000 dolara prodajući svoje mjesto u redu za iPhone.

Nastavili su zarađivati ove godine, jer su svoje mjesto već prodali Jasonu i Moon Ray za 2.000 dolara. Nije loše za pad s prvog na drugo mjesto u redu.

Iako se još uvijek ne zna kad će se novi model iPhonea pojaviti u prodaji, službeno predstavljanje zakazano je za 9. rujna, a špekulira se kako će prodaja započeti deset dana kasnije – 19. rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 13:35