IKONSKI TABLET

FOTO Iscurile slike iPada Mini: Uz manji ekran imat će i novi, mnogo tanji kabel!

Nagađa se da će iPad Mini biti najavljen u listopadu, nakon čega će relativno brzo uslijediti i njegovo lansiranje na tržište

Slike na kojima se navodno vidi iPad Mini, nova, manja verzija Appleovog ikonskog tableta, pojavile su se na internetu u utorak. Tablet je obložen alumijskim kućištem sličnom iPadovom, a uz ekran od 19.9 centimetara i kamerom sa stražnje strane imat će i novi, mnogo tanji kabel za punjenje.

S prednje strane, uređaj izgleda isto kao i sadašnji tablet, s crnom trakom oko ekrana i fizičkom 'home' tipkom. Na slikama se sa svake strane porta za kabel vidi po jedan zvučnik. Zvučnici su, dakle, premješteni u odnosu na iPad model koji ima samo jedan zvučnik sa stražnje strane.

Iako je Apple poznat po svojoj iznimnoj tajnovitosti što se tiče objavljivanja podataka o novim proizvodima prije njihovog službenog predstavljanja, niti o jednom drugom njegoovm proizvodu nije toliko materijala iscurilo iz tvrtke koliko o iPhoneu 5 , prije nego što je nedavno lansiran.

Nagađa se da će iPad Mini biti najavljen u listopadu, nakon čega će relativno brzo uslijediti i njegovo lansiranje na tržište.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 04:24