U SUBOTU NA FF-U

DOĐITE NA ZAKON IGRE OVE SUBOTE! Okušajte se u različitim tipovima igara uz pomoć i vodstvo iskusnih igrača

 Stockphoto/Colourbox

U subotu, 17. listopada 2015., na Filozofskom fakultetu u Zagrebu bit će održan „ZaKon igre“, jednodnevno događanje posvećeno igrama čiji je sastavni dio preuzimanje i uživljavanje u uloge u raznim oblicima (stolne igre i računalne igre, larpovi…)

Tijekom prvog „ZaKona igre“ posjetitelji će moći doznati kakve sve vrste igara uloga postoje te se okušati u njima, uz pomoć i vodstvo iskusnih igrača.

Program podijeljen u četiri cjeline (predavanja, radionice, stolne igre i LARP-ovi) namijenjen je ne samo onima koji su dobro upoznati s tim maštovitim i kreativnim oblikom zabave, već i svima koji se s njime još nisu sreli, a željeli bi doznati više.

Okupljanje i druženje uz igre će početi u 14 i završiti u 22 sata. Ulaz je besplatan.

„ZaKon igre“ organiziraju Sekcija za roleplay Kluba studenata Filozofskog fakulteta i Društvo za promicanje kulture i umjetnosti Cygnus, s ciljem približavanja igara uloga što većem broju ljudi.

Konvencija je rezultat volonterskog angažmana članova ovih dviju neprofitnih organizacija te predstavlja prvo događanje u nizu planiranih jednodnevnih konvencija srodne tematike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 23:21