Dođite na FightClub: Šefovi u IT industriji - žene protiv muškaraca

Panel rasprava s temom "Šefovi u IT industriji - žene protiv muškaraca" održat će se na Windays konferenciji Rovinju u 7. travnja u 18 sati.

IT industrija jedna je od najdinamičnijih grana svjetskog gospodarstva, a transformira se nevjerovatnom brzinom. Promjene na tržištu vidljive su i kroz promjenu strukture kupaca, u kojoj žene zauzimaju sve veći udio i važniju ulogu.

Do koje mjere su tvrtke osvijestile ove trendove, koliko su žene etablirane u upravljačim strukturama IT tvrtki? Imaju li muškarci bolji talent za upravljanje dominantno muškim organizacijama? Trebaju li kompanije donositi politike zapošljavanja koje određuju odnose između zaposlenika po spolovima. Odgovore na ova i mnoga druga pitanja moći ćete saznati na Fight Clubu s mješovitim sudionicima - od suprotstavljenih strana očekuje se da prenesu zanimljivosti, prednosti i mane zastupanih situacija, ali i da gorljivo brane svoje stavove.

Fight Club pod nazivom Šefovi u IT industriji - žene protiv muškaraca održat će se u četvrtak, 7. travnja u 18 sati.

Sudionici su Sanja Đekić iz tvrtke Publicis Digital, Renee Saboti Slovenc, direktorica marketinga Combis, Barbara Slade, social media manager iz Europa Digital/EPH, Hrvoje Bujas, suosnivač i CEO Gohome te kao moderator Petar Pavić iz Europa Digital/EPH.

Vrijeme i mjesto: 7. travnja u 18 sati, dvorana 4, TDR, Rovinj

O ukupnoj Microsoft WinDays konferenciji više informacija pronaći ćete na stranicama www.mswindays.com.

Fight Club je domaći proizvod koji je razvila Hrvatska udruga web developera - CROWD u nastojanju da na zanimljiv i zabavan način otvori rasprave o temama koje trenutno nisu u fokusu javnosti, a u nekim nišama pobuđuju velike rasprave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 10:34