KONFERENCIJA

Idete na konferenciju Mobility Day 2010?

Središnja tema konferencije bit će nova Microsoftova mobilna platforma: Windows Phone 7.

Tradicionalna godišnja konferencija posvećena mobilnim rješenjima Mobility Day, održat u se u četvrtak 23. rujna u hotelu Antunović u Zagrebu, a središnja tema konferencije bit će nova Microsoftova mobilna platforma: Windows Phone 7.

Konferencija, u organizaciji tvrtki Mobendo i Citus, namijenjena je donosiocima odluka i IT profesionalcima koji se bave mobilnom rješenjima, kako poslovnim aspektima, tako i tehnološkim u dijelu razvoja mobilnih aplikacija, infrastrukture ili održavanja. Predavanja ce držati vodeći domaci i strani stručnjaci na području razvoja mobilnih rješenja i mobilnog poslovanja.

Kao i tijekom dosadašnjih događanja, predavanja će biti podijeljena na tri segmenta: Poslovni smjer, Razvojni smjer i ITPro smjer:

- Poslovni smjer namijenjen je IT menadžerima, savjetnicima i donosiocima poslovnih odluka. U ovom smjeru ce biti govora o vrijednosti uvođenja mobilnih uređaja u svakodnevno poslovanje, uz prikaz konkretnih primjera iz prakse.

- Razvojni smjer namijenjen je projektantima i razvojnim inženjerima s temama iz razvoja mobilnih rješenja kako na Windows Phone 7 platformi, tako i ostalim platformama poput Samsung BADA, iPhone, Android i Symbian.

- ITPro smjer namijenjen je projektantima i sistem inženjerima koji žele čuti vise o integraciji sa poslužiteljima, kao sto je Exchange Server, SQL Server, te o održavanju i masovnoj implementaciji uređaja u poslovnoj okolini.

Detaljne informacije o sadržaju, rasporedu predavanja te samom procesu prijave potražite na službenim web stranicama: www.mobilityday.com.

Puna cijena konferencije iznosi 700,00 kn + PDV, a Early Bird sa 30% popusta traje do 13.9.2010. i iznosi 490,00 kn + PDV. U cijenu su uključeni pristup svim snimljenim predavanjima nakon konferencije, ručak, osvježenja u pauzama, konferencijski materijali, te pokloni, posebne ponude i promotivni materijali sponzora. Cijena za pristup samo on-line prijenosu konferencije i snimljenim materijalima je 200 kn (PDV uključen).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 13:10