WHOSAMPLED

Aplikacija koja zna svaki detalj o pjesmi koju slušate

Aplikacija nakon instalacije skenira glazbenu biblioteku uređaja i automatski prikazuje semplove, obrade i remikseve pjesama s liste

WhoSampled.com je popularna baza podataka na kojoj se jednostavno može saznati tko je napravio obradu neke pjesme ili koji su semplove popularnih pjesama korišteni kod ostalih izvođača.

Ovaj znaimljiv servis dostupan je odnedavno i korisnicima iOS uređaja .

Aplikacija nakon instalacije skenira glazbenu biblioteku i automatski prikazuje semplove, obrade i remikseve za pjesme s liste.

Ukoliko vas zanimaju informacije o pjesmi koju upravo slušate, sve što trebate napraviti je istovremeno uz glazbeni svirač pokrenuti i WhoSampled aplikaciju i ona će automatski pronaći sve poveznice s njom.

Aplikacija nudi mogućnost slušanja dva uzoraka odjednom putem Youtubea, Dailymotiona i SoundClouda te točne informacije o tome koji se semplovi koriste u pjesmi, na kojem mjestu i koja vrsta.

Baza servisa trenutno sadrži oko 150.000 pjesama od 54.000 različitih izvođača, što znači da su prisutne sve popularnije pjesme pa bi većina korisnika trebala biti zadovoljna rezultatima.

Naravno, postoji mogućnost kreiranja računa i dodavanja onih koje nisu dostupne.

Apliakcija WhoSampled je kompatibilna sa svim Appleovim uređajima koji koriste softver iOS 4.2 ili iznad, a cijena joj je 2,99 dolara.

Prema riječima tvoraca, ukoliko aplikacija postigne zapaženi uspjeh može očekivati i Android verzija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 02:33