7 ideja za 7 dana

Skinite novi Internet Explorer 9, preselite tvrtku u cloud, isprobajte Windows Phone 7...Svaki dan dajemo jednu novu ideju kako da poboljšate svoje radno okruženje.

Skinite novi Internet Explorer 9

Jeste li već preuzeli najnoviju verziju web preglednika Internet Explorer? Ako niste, mogli biste to učiniti upravo danas, jer verzija 9, objavljena ovog ponedjeljka, predstavlja najbolje izdanje Internet Explorera dosad. Performanse samog preglednika su poboljšane, korisničko iskustvo omogućuje još bolji doživljaj pregleda omiljenih stranica, unaprijeđeno je upravljanje karticama i navigacija putem alatne trake sa zadacima. Preglednik podržava potpunu hardversku akceleraciju i daje nevjerojatnu brzinu - u potpunosti iskorištava hardverske mogućnosti vašeg računala.

Preselite tvrtku u cloud

Tvrtke mogu ostvariti brojne prednosti preseljenjem dijela svojih aplikacija i informatičkih resursa u takozvani "oblak" – cloud computing zrela je tehnologija koja omogućava smanjenje troškova, bolje korištenje hardverskih resursa i njihov usklađeni rast s rastom tvrtke. Već danas možete besplatno isprobati Microsoftovu platformu za cloud, nazvanu Azure, na www.microsoft.com/windowsazure/ a više o svemu možete, dakako, naučiti na predstojećoj WinDays konferenciji u Rovinju www.mswindays.com

Besplatnih 25GB za vaše podatke

Koristite više računala, pristupate webu s mnogih mjesta, dosta vam je nošenja brojnih USB stickova kamo god idete? Rješenje je Windows Live SkyDrive, usluga koja vam omogućava da uploadate do 25 GB svojih podataka – dokumenata, fotografija, glazbe, što god da želite uvijek imati pri ruci – kojima ćete potom moći pristupati putem web preglednika gdje god se nalazili. Usluga je posve besplatna a možete je koristiti na adresi http://skydrive.live.com To je primjer cloud usluge za bilo koga, dok će se o poslovnim primjenama clouda pričati na skoroj Microsoft WinDays konferenciji u Rovinju, www.mswindays.com

Jeste li isprobali Windows Phone 7?

Microsoftova nova platforma za pametne mobilne telefone, Windows Phone 7, već se nalazi i na nekoliko uređaja koji su dostupni u Hrvatskoj, a nedavno najavljeno partnerstvo s Nokiom još će više proširiti ovaj novi operacijski sustav. Informirajte se o tome što Windows Phone 7 može i zna na www.microsoft.com/windowsphone, a ako želite naučiti kako razvijati aplikacije za njega, možda biste mogli posjetiti konferenciju WinDays u Rovinju, www.mswindays.com!

Čitate li hrvatske IT blogere?

Bliži se Microsoftova WinDays11 konferencija, najveće poslovno-tehnološko okupljanje u Hrvatskoj, a desetak stručnih domaćih blogera koji se bave tehnologijom i novim tehnološkim rješenjima često osvježavaju svoje blogove novim člancima. Jeste li već pročitali što vam oni imaju za reći o cloudu, Windows Phone 7, programiranju i korisničkim aplikacijama? Provjerite kako ovi eksperti za tehnologiju pišu na www.mswindays.com.

Dolazite na WinDays konferenciju i znate svirati?

Odlično, jer za vas je Microsoft na ovogodišnjoj WinDays konferenciji pripremio nešto uistinu posebno – Battle of the Geek Bands! Okupite svoj bend, ponesite instrumente i dokažite posjetiteljima konferencije, uživo, da odlično svirate i da možete podići atmosferu na večernjoj zabavi! Oni najsmjeliji i najhrabriji bit će nagrađeni pljeskom, a oni uistinu najbolji i vrijednim nagradama. Za više informacija, odsurfajte već sad na www.mswindays.com.

Kako kupujete softver?

Neplanirana kupovina softvera često dovodi do neočekivano visokih troškova kao i do neusklađenosti verzija softvera unutar vaše tvrtke. Pravilnim planiranjem kupovine softverskih licenci, putem odgovarajućih modela, postižete usklađenost svih računala kojima se vaši djelatnici koriste. Microsoft zbog toga nudi inovativan model korištenja poslovnog softvera – OVS, odnosno Open Value Subscription. Saznajte više o tome na www.microsoft.com/croatia/ovsexpert, a o Microsoftovim proizvodima i tehnologijama više možete naučiti na predstojećoj WinDays konferenciji, www.mswindays.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 18:15