'APPEAL' OD ČETVRTKA NA KIOSCIMA

SVEČANA PROMOCIJA PRVOG HRVATSKOG MAGAZINA O ESTETSKOJ KIRURGIJI BEZ TABUA Na gala zabavi Lejla i Tarik, Sandra Bagarić, najbolji estetski kirurzi...

 
Lejla i Tarik Filipović, Sandra Bagarić, Ognjen Bagatin i Mladen Duduković
 Goran Mehkek / CROPIX

Prvi hrvatski magazin o estetskoj kirurgiji bez tabua - Appeal - u srijedu navečer svečano je predstavljen na gala druženju u luksuznoj atmosferi Dubravkina puta, jednog od najboljih zagrebačkih restorana. Promocija magazina okupila je elitu stručnjaka estetske medicine i kirurgije, ali i društvenu kremu, što je privuklo pažnju brojnih medija koji su popratili event.

Ljepotica s naslovnice prvoga broja Appeala, Lejla Filipović, blistala je u društvu supruga, poznatog glumca i TV voditelja Tarika Filipovića koji je, kaže, kao i uvijek ponosan na svoju prekrasnu suprugu.

- Jako sam zadovoljna magazinom i pričom, a naslovnica je predivna. Odmah sam je podijelila na društvenim mrežama gdje sam dobila zaista pozitivne reakcije - rekla nam je samouvjerena, seksepilna i sretna Lejla. Iako je od njezina pobjedničkog nastupa na izboru za Miss Hrvatske prošlo već 20 godina, lice, ali i tijelo lijepe Dubrovčanke, bivše manekenke i poduzetnice, djeluje kao da je ostalo zamrznuto u vremenu, a na njemu traga nisu ostavile čak niti dvije trudnoće. U cover intervjuu za Appeal Lejla Filipović je u budoirskoj atmosferi govorila o njezi kože, zahvatima na nosu, mezoterapiji, hidrofilnim uljima i ampulama za lice te drugim tajnama ženske ljepote.

Appeal je osmišljen kao jedinstveno mjesto posvećeno estetici, njezi lica i tijela te estetskim zahvatima, a kako bi čitateljicama pružili cjelovite informacije o svemu što ih zanima iz područja estetske medicine i kirurgije, Appel je okupio niz vodećih stručnjaka koji demistificiraju najraznolikije zahvate i trendove.

Na početku večeri članica uprave Hanza Medije, Ana Hanžeković, pozdravila je brojne ugledne goste među kojima su bili i dr. Aleksandar Milenović, dr. Mladen Duduković, dr. Jeannette Gjurić, dr. Ivana Nola, dr. Yvonne Žgaljardić, dr. Rozita Gulić, dr. Tanja Vrčić, dr. Ante Dujmović, dr. Željana Bolanča, te brojni drugi stručnjaci i partneri Appeala poput Mirele Ilenić iz Skinfinityja te Tee Batinić Janjuš, osnivačice portala Estetica.hr. Appeal je podržala i operna pjevačica Sandra Bagarić koja je došla sa suprugom, kao i poznati vizažist Saša Joković te mnogi drugi koji su s oduševljenjem listali stranice novoga magazina.

Ovo luksuzno izdanje Hanza Medije pod vodstvom glavne urednice Mare Modrić na više od 140 stranica donosi i niz tema poput kratke povijesti implantata za grudi, starenja kože uzrokovanog zagađenjem okoliša, vodiča za odgovorno sunčanje, ali i za preoblikovanje tijela u šest tjedana prije ljeta.

- Ovaj magazin jedinstven je na tržištu i drago mi je da imam čast sudjelovati u projektu čija je misija demistifikacija tabua vezanih uz ljepotu te poticanje zdravoga dijaloga o estetskim zahvatima i ženskom samopouzdanju - rekla je Mara Modrić, glavna urednica Appeala koji je u prodaji od četvrtka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 16:45