LEGENDA OTOKA VISA

SRETAN KRAJ: OMILJENI MAČAK IZ VIŠKE LUKE VRAĆA SE KUĆI Nakon nekoliko dana potrage ipak pronađen: 'Koji bandit! Svima nam je laknulo'

 
 FACEBOOK

Sretna vijest za Višane, ali i ostale koji su pratili ovu priču, stiže iz Kaštela. Omiljeni otočki mačak Lučki, za kojim se danima tragalo, pronađen je i vraća se kući na Vis.

Na dan kad se izgubio, Lučki se ukrcao na plinski trajekt kojim je otišao do Kaštela. Tamo je ipak pronađen i sada se vraća kući, napisali su na Facebook stranici Portala grada Kaštela.

Podsjetimo, obavijest o potrazi, koja se proširila društvenim mrežama i portalima, također je objavljena na Facebook stranici Portal grada Kaštela. U njoj se navodi da se mačak često vozi trajektom Hektorović od Visa do Splita, ali je te srijede pogriješio te na brodu tvrtke Crosco doplovio do Kaštela i izašao kod tvornice CEMEX gdje je posljednji put viđen. Tada mu se izgubio svaki trag. Ovo nije prvi put da je ovaj mačak odlutao, no uvijek se vraćao kući jer ga svi poznaju kao legendarnog mačka iz viške luke.

'Koji bandit. A svima nam je laknilo da je nađen', jedan je od komentara na Facebooku ispod objave o tome da je omiljeni mačak pronađen

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 16:51