LJUBAV U DOBA KORONE

Tinder uvodi jednu veliku promjenu, više neće biti neugodnih iznenađenja!

 Riccardo Milani/AFP/Profimedia
Korisnici mogućnost razgovaranja sa simpatijama putem video poziva neće posebno plaćati

Aplikacija za traženje romantičnih partnera Tinder svim je svojim korisnicima omogućila da sa svojim simpatijama komuniciraju i preko video poziva, piše BBC.

Korisnici mogućnost razgovaranja sa simpatijama putem video poziva neće posebno plaćati, a poziv će moći uspostaviti samo oba korisnika kažu da žele komunicirati video pozivima.

Ako samo jedan korisnik klikne tipku za video poziv, drugi korisnik o tome neće biti obaviješten.

Također, video poziv će se moći realizirati samo ako obje osobe gledaju u kameru.

Iz Tindera kažu da su u novu opciju ugradili više sigurnosnih opcija. Korisnici će video pozive moći onemogućiti u svakom trenutku, obje osobe prije poziva moraju pristati na određena pravila (nema golotinje i drugog seksualnog sadržaja; nema zlostavljanja, govora mržnje, nasilja i drugih ilegalnih aktivnosti te nema uključivanja maloljetnika u video poziv), a svaki se korisnik nakon poziva može javiti Tinderu i prijaviti ponašanje koje smatra neprimjerenim.

"Uzbuđeni smo jer opciju 'Face to Face' dajemo na raspolaganje svojim korisnicima diljem svijeta. Korisnici koji su je testirali dali su nam pozitivne povratne informacije", rekao je Rory Kozoll, voditelj Tinderova odjela Povjerenje i sigurnost, odjela koji je ovu opciju i napravio. "'Face to Face' pridružuje se drugim opcijama koje proces traženja partnera čine sigurnim."

Tinderov glavni konkurent Bumble već ima mogućnost video poziv između simpatija, a i Facebookov servis Dating, koji je nedavno stigao u Hrvatsku i Europu, također nudi mogućnost video poziva.

Tinder je od 2012. godine preuzet više od 340 milijuna puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 02:40