NI NE POMIŠLJAJTE!

Dva pijana prijatelja poželjeli su veće penise: Isprobali su YouTube tutorijal, nije završilo dobro

 Ocskay Mark/Alamy/Alamy/Profimedia
U medicinskom časopisu objavljene su gnjusne fotografije njihovih natečenih spolovila

Dvojica pijanih prijatelja ostali su s natečenim penisima nakon što su jedan drugome ubrizgali kremu u spolovilo potaknuti željom za većim obujmom.

Francuzi, obojica u tridesetim godinama, gledali su YouTube tutorijal koji je nudio lažne savjete o načinima kako povećati penis.

Bez imalo razmišljanja, oni su savjete poslušali pa su si ubrizgali kremu protiv hematoma, koja se ponekad koristi i za liječenje hemeroida, piše Daily Mail.

Liječnici koji su liječili neidentificirani par, otkrili su kako su im penisi bolno natekli preko noći te da su se ujutro javili u bolnicu.

Obojica su se žalila na strašnu bol, a u medicinskom časopisu objavljene su gnjusne fotografije njihovih natečenih spolovila.

Liječnici su kazali kako je krema blokirala limfne žile u penisu što je izazvalo oteklinu. Obojici su pripisani lijekovi protiv bolova i rečeno im je da miruju u nadi da će oteklina sama splasnuti.

No povratnu informaciju liječnici u Sveučilišnoj bolnici Strasbourg nisu zaprimili, pošto se nijedan od spomenutih muškaraca nije vratio na pregled.

Pišući o slučaju u časopisu 'Annales de Dermatologie et de Vénéréologie' liječnici napominju kako je ubrizgavanje 'filera' u penis 'stara praksa' kod muškaraca, motivirana željom za većim spolovilom kako bi bili samopouzdaniji ili kako bi bili bolji u krevetu.

- Sve je popularnije i dostupnije jer pacijenti gledaju online tutorijale, kao što se dogodilo u ovom slučaju', ističu, no upozoravaju kako taj postupak može dovesti do bolnih čireva, gangrene i erektilne disfunkcije.

- Ovakvo što nikad ne može ispasti dobro i postoji velika šansa za nepovratnom štetom. Nitko bistrog uma ovo ne bi učinio - kazao je urolog iz bolnice Queen Elizabeth u Birminghamu, dr. Rich Viney.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:21