ŽIVOT JE ČUDO

RODILA SINA TRI GODINE POSLIJE SMRTI NJEGOVOG OCA, NA ISTI DAN Umjetnom oplodnjom začela dijete

Zaručnik Michelle Clark je preminuo u trenutku kad je ona bila trudna. Čekala je blizance, koji su se nažalost rodili prije vremena i umrli nakon porođaja. Michellin zaručnik Karl je za života dozvolio da ona nakon njegove smrti može koristiti njegovu spermu. Ona je to iskoristila i rodila sina Maxa, koji se rodio točno tri godine nakon očeve smrti, na isti dan.

Karl je umro u 25. godini života od leukemije. Bolest mu je dijagnosticirana 2007., a umro je tri godine kasnije u kući u kojoj je živio s Michelle u engleskom Walkdenu. Michelle je ostala trudna početkom 2010. godine, a Karl je umro dok je ona bila u trećem mjesecu trudnoće. Stres je ubrzao Michellin porođaj, a blizanci su umrli nedugo nakon poroda.

Michelle i Karl

Michelle je imala čvrstu namjeru da rodi Karlovo dijete pa se upustila u proces umjetne oplodnje. Nakon tri neuspjela pokušaja Michelle je uspjela zatrudnjeti. Bila je presretna.

Trudnoća je išla po planu, a sa svekrvom i majkom pored sebe, Michelle je rodila zdravog dječaka, Maxa. Michelle kaže da Max odrastajući sve više nalikuje ocu. Michelle kaže da osjeća kako su njeni blizanci i Karl i dalje živi kroz njenog sina, koji joj je najveća radost u životu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 05:30