POŽELJNE DESTINACIJE

RYANAIR UVODI NOVE LINIJE IZ ZADRA ZA HAMBURG, KOELN I NUREMBERG Na novim će se linijama prometovati dva puta tjedno i dio su novog rasporeda za Zadar

 Andrew Yates / REUTERS

Europski avioprijevoznik Ryanair najavio je u srijedu nove linije od Zadra prema Hamburgu, Koelnu i Nurembergu, i to dva puta tjedno od travnja.

Uz najnoviju prašku rutu, nove linije dio su Ryanairovog ljetnog rasporeda za Zadar 2019., koji će uskoro biti najavljen.

Korisnici od sada mogu uživati ​​u još nižim cijenama i najnovijim "Always Getting Better" poboljšanjima, kao što su smanjena naknada za predanu prtljagu, 10-postotni popust na Ryanair sobe s karticom Travel Card i platforma za putovanja "Try Somewhere New".

Ryanair će uskoro otkriti puni Ljetni raspored letova za Zadar 2019. Kako bi proslavio nove linije prema Njemačkoj, Ryanair je pokrenuo prodaju sjedala s 30 eura popusta na povratne letove za putovanja do ožujka 2019. godine.

"Ryanair sa zadovoljstvom najavljuje tri nove linije od Zadra prema Hamburgu, Koelnu i Nuremburgu. Letovi kreću u travnju te će se odvijati dva puta tjedno kao dio našeg Ljetnog rasporeda za 2019. Naši korisnici u Hrvatskoj već sada mogu rezervurati karte do ovih triju novih aerodroma, sve do listopada 2019. Naš potpun raspored letenja će uslijediti", rekla je Ryanairova izvršna direktorica za prodaju i marketing Ivana Hanjs.

"Kako bismo proslavili, u prodaju puštamo milijun sjedala s 30 eura popusta na povratne letove za putovanja do ožujka 2019. Karte su dostupne za prodaju do ponoći u petak 19. Listopada."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:20