PROVOMAJSKA OLIMPIJADA

Proslavite Praznik rada u Spa & Golf Resortu Sveti Martin!

 Miljenko Hegediæ / www.hegedic.net
Ne propustite priliku da na atraktivan i avanturistički način provedete vikend 30.04. – 02.05. 2010. i tradicionalno proslavite Praznik rada u Spa & Golf Resortu Sveti Martin!

Paket uključuje 2 polupansiona u komfornim apartmanima Regina 4* ili luksuznim sobama Spa Golfer Hotela 4* te bogatu ponudu pansionskih restorana. Usluga također podrazumijeva korištenje fitness teretane 1h dnevno, ogrtač i papuče u sobi, gratis internet u sobi ukoliko ste smješteni u hotelu, a apartmanski smještaj nudi predivnu terasu ili balkon. Gosti mogu neograničeno koristiti sve bazene Resorta (termalni bazen s hidromasažnim mlaznicama temperature od 29 do 36C, ostali unutarnji i vanjski bazeni, 4 whirlpoola, pećina, razni vodeni efekti); ili se uključiti u aqua aerobic i igre na bazenima; noćno kupanje petkom i subotom.

Uz navedene usluge koje uključuje izuzetno povoljna cijena paketa (već od 684 kn), tim Svetog Martina u subotu, 1. svibnja, organizira tradicionalnu seosku olimpijadu i brojne igre na sportskim terenima, veselicu uz domaći grah, pivo i cjelodnevnu zabavu u prekrasnoj prirodi uz tamburaše.

Ako se želite i sami okušati u tradicionalnim seoskim igrama poput "bacanja kamena s ramena", "utrke u vrećama","ispijanje piva", "rally utrka u tačkama" i još brojnim drugima, a usput pokušati osvojiti koju nagradu, ekipirajte se i dođite do puba Potkova oko podneva u subotu, kada počinju prijave.

Naravno, ako ste samo željni navijanja ili pak opuštanja, sigurno ćete naći mjesto i za sebe i za svoju obitelj.

Seoska olimpijada trajat će od podneva do kasno navečer, kad se zabava seli u pub Potkovu ili na živu glazbu u restoranu "Vučkovec". Iako se svi nadamo suncu, u slučaju lošeg vremena zabava će se preseliti u novu sportsku dvoranu.

Spa & Golf Resort Sveti Martin poziva vas da ovaj obiteljski praznik provedete nasmijani, u opuštenoj atmosferi i zabavi. Pridružite se brojnim gostima iz cijele Hrvatske i šire u ovom turističkom biseru Međimurja.

Informacije i rezervacije na www.spa-golf.com.hr , Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te 040 371 111.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 20:20