RAJ NA LOŠINJU

Hotel Bellevue 5* uz dašak modernog hedonizma prvi put donosi uskršnju čaroliju u uvalu Čikat

Lošinj Hotels & Villas
 PROMO
Gosti se mogu uključiti i u okolišni aktivizam kako bi naglasili važnost očuvanja prirodnih bogatstava lošinjskog akvatorija

Jedinstveni Hotel Bellevue 5* smješten na predivnom otoku Lošinju priredio je ove godine prvi put uskršnji program u idealnom spoju tradicije i daška modernog hedonizma. Ovaj program poznatog brenda Lošinj Hotels & Villas poziva na prepuštanje duše i tijela tretmanu čarobne uvale Čikat. Svaki trenutak uskršnjeg programa osmišljen je kako bi gosti imali priliku uhvatiti trenutak za sebe, za svog partnera i za svoju obitelj.

Proljeće je jedinstveno razdoblje na Lošinju, vrijeme buđenja i procvata miomirisnog aromatičnog bilja čija esencijalna ulja, u savršenoj kombinaciji s kristalno čistim morem, prožimaju zrak i daju otoku njegov nadaleko poznati prirodni aerosol kojemu se pripisuju blagotvorna i ljekovita svojstva.

- Obiteljske tradicije su neprocjenjiva vrijednost koju prenosimo i njegujemo generacijama, a zašto nova tradicija ne bi postala upravo uskršnji posjet Lošinju? Naše predano osoblje učinit će sve da boravak na otoku ispunimo trenucima pretvorenima u nezaboravne uspomene - rekao je Francesco Pantalone, direktor Hotela Bellevue.

image
Lošinj Hotels & Villas
PROMO

Za goste koji upravo posjetom Lošinju žele pokrenuti svoju novu tradiciju, Hotel Bellevue priredio je posebne Easter Splendour pakete koji uključuju tri noćenja za dvije osobe i obuhvaćaju niz uskršnjih aktivnosti za sve uzraste, gastronomskih doživljaja, wellness iskustava te pristup fitness centru, unutarnjim i vanjskim bazenima te nagrađivanom Bellevue Spa Clinicu.

Stvaranje gastronomskih iskustava obogatit će poslijepodnevni Ronnefeldt čaj poslužen u Alto Rosso Loungeu baru, večer fine kuhinje u restoranu Matsunoki uz gurmansku večeru koju vješto kuhaju tri kulinarska tenora, dok ih glazbom prati nastup Klape Čikat te izvrstan nedjeljni brunch s bogatom trpezom primamljivih specijaliteta i tradicionalnih uskršnjih favorita u elegantnom prostoru restorana Bava.

Posebne uskršnje aktivnosti zasigurno će zabaviti i obogatiti iskustvo te ostaviti dojam na cijelu obitelj. Najmlađi gosti mogu uživati u zabavnoj potrazi za pisanicama, pokrenuti svoju kreativnost igrajući se malih masterchefova, uprljati ruke na radionici izrade čokolada s Willyjem Wonkom ili skakutati naokolo tijekom zečje joge, dok roditelji mogu iskušati nešto novo te stupiti u Onyx Meditation Room na liječenje zvukom, iskušati vođenu šumsku terapiju ili se relaksirati uz krioterapiju i masažu.

Ekološki osviješteni gosti mogu se uključiti i u okolišni aktivizam kako bi naglasili važnost očuvanja jedinstvenih prirodnih bogatstava lošinjskog akvatorija - njima se nudi ekološka šetnja koja završava sađenjem drveta, kako bi na Lošinju ostavili svoj trajni, zeleni trag.

Više o uskršnjem programu i ostalim ponudama brenda Lošinj Hotels & Villas provjerite na losinj-hotels.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:33