AFRIČKI OKUSI

Gonzo: Dosta je bilo lavova, na meniju su žirafe i krokodili

Dosta je bilo razgledavanja lavova, geparda, nosoroga, nojeva, žirafa, tarantula i krokodila. Vrijeme je da se sve to i proba papati, pa makar sutra pričali doktoru što smo sve probali.

Raspitao sam se među domaćima gdje mogu pronaći restoran s lokalnim specijalitetima. Uputili su me na restoran prikladnog imena: Carnivore.

S obzirom da su udaljenosti velike a usmene upute kako doći do restorana baš i nisu bile korisne, uključio sam Ovi Karte i upisao „Carnivore“.

Na meniju su žirafe, antilope, impale i krokodili. Zvuči dosta egzotično, ali okusi i nisu toliko drugačiji od onih na koje sam navikao.

Zebra baca na govedinu, impala na junetinu, a krokodil na svinjetinu. Sve sam strpao u sebe, i bilo je odlično.

Možda ću sutra morati doktoru prepričavati meni, ali ipak, stavljam ovaj restoran među 'Dobre Stvari' na mapi, tako da svi putnici namjernici koji navrate u Johannesburg saznaju gdje se papa fino i domaće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
Linker
18. studeni 2024 05:47