Dosta je bilo razgledavanja lavova, geparda, nosoroga, nojeva, žirafa, tarantula i krokodila. Vrijeme je da se sve to i proba papati, pa makar sutra pričali doktoru što smo sve probali.
Raspitao sam se među domaćima gdje mogu pronaći restoran s lokalnim specijalitetima. Uputili su me na restoran prikladnog imena: Carnivore.
S obzirom da su udaljenosti velike a usmene upute kako doći do restorana baš i nisu bile korisne, uključio sam Ovi Karte i upisao „Carnivore“.
Na meniju su žirafe, antilope, impale i krokodili. Zvuči dosta egzotično, ali okusi i nisu toliko drugačiji od onih na koje sam navikao.
Zebra baca na govedinu, impala na junetinu, a krokodil na svinjetinu. Sve sam strpao u sebe, i bilo je odlično.
Možda ću sutra morati doktoru prepričavati meni, ali ipak, stavljam ovaj restoran među 'Dobre Stvari' na mapi, tako da svi putnici namjernici koji navrate u Johannesburg saznaju gdje se papa fino i domaće.
Komentari (0)
Komentiraj