PROMO TEKST

Doživite proljetnu romantiku bezvremenskog Rovinja

Tražite idealno mjesto za proljetni odmor? Grad u koji ćete pobjeći i na kratko odahnuti..

Rovinj i ekskluzivni hotel Monte Mulini idealan su izbor. Hotel Monte Mulini smješten je na atraktivnoj lokaciji, uz samu obalu te u neposrednoj blizini Rovinja, okružen bujnim mediteranskim raslinjem i nenametljivo uklopljen u prirodni ambijent stoljetne park-šume Zlatni rt.

Ovaj ekskluzivni hotel s 5* raspolaže sa 99 moderno uređenih soba i 14 luksuznih apartmana iz kojih se pruža zadivljujući pogled na kristalno čisto more i vizuru starogradske jezgre Rovinja. Monte Mulini je za svoje goste pripremio atraktivne proljetne programe.

Uz izlete na otok Sveti Andrija, obilazak stare gradske jezgre tradicionalnim drvenim brodom,batanom u svibnju goste Monte Mulinija očekuje i poseban „svibanjski“ popust i promotivne cijene. Gosti mogu uživati i u tajanstvenom vikendu kod barona von Hütterotta i otkriti tajne aristokratske obitelji koja je krajem 19.st. obitavala u Rovinju.

Hotel Istra – oaza mira, relaksacije i ljepote

Hotel Istra nalazi se na otoku Sv. Andrija, jednom od najljepših otoka rovinjskog arhipelaga, udaljenom svega desetak minuta vožnje brodom od grada Rovinja. Predivne šljunčane plaže, očuvana kulturna baština te šest kilometara duga šetnica čine ovaj otočić cjelodnevnom izoliranom oazom mira, relaksacije i ljepote.

Posebnost ponude hotela Istra je wellness centar, jedan od najvećih i najbolje opremljenih u Hrvatskoj, zbog kojeg otok nosi laskavu titulu wellness otoka. Centar je izgrađen na temu Mediterana i nudi odmor u autentičnom mediteranskom vrtu, udobnom i prirodnom ambijentu s modernim interijerom i najsuvremenijom opremom.

Maistra diktira trendove razvoja hrvatskog turizma

Hoteli Monte Mulini i Istra dio su ponude Maistre , vodeće hotelijerske kompanije u Hrvatskoj. Turistički objekti Maistre smješteni su na prestižnim lokacijama u Rovinju i Vrsaru, dva prekrasna istarska turistička središta iznimnih prirodnih i kulturno-povijesnih vrijednosti.

Rovinj i Vrsar karakteriziraju iznimne prirodne ljepote i bogata kulturno-povijesna baština koja ih čini jedinstvenima u turističkoj ponudi Istre i Hrvatske.

Visoka kvaliteta smještaja, vrhunske usluge, izvanredni sadržaji te iskustvo i stručnost savršeno se stapaju s destinacijom, pretvarajući Maistrine hotele i resorte u idealan izbor za slobodno vrijeme, kratak odmor, aktivni odmor, Wellness & Spa ili posao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:34